Ens han regalat aquest peixot i no sabem ni com posar-nos-hi. Si algú sap com l'he de tallar o cuinar abans d'avui sopar que ens ho faci saber o el bitxo podrà amb nosaltres.
Fora conyes, ens han regalat aquest bonitol i no som massa peixaters i no sabem ni tallarlo ni cuinar-lo. El tema cuina és el que menys em preocupa perquè a la xarxa segur que trobo un munt de receptes. El problema el tinc en que l'hauria de tallar i congelar la part que no ens mengem avui i no m'agradaria desaprofitar-lo. Si algú em pot donar algun consell us ho agrairia molt
Al final alguna cosa havia de fer i ha acabat així
Al final alguna cosa havia de fer i ha acabat així
Mala pinta no té.......
ResponEliminaNo, no estava dolent
EliminaUALA!!!!!
ResponEliminaCatxo bitxo, eh?
Eliminajo tot allò que no se cuinar, ho tallo, li poso ceba i patates al costat, oli per sobre, ho poso al forn i ja es farà sol, no sol fallar :P
ResponEliminaUn bon sistema
ResponElimina