diumenge, 15 de maig del 2011

Crim en directe. Camilla Läckberg


Ja és el tercer llibre que llegeixo en poc temps d’aquesta autora. Em va costar molt decidir-me però vaig caure-hi i de quatre potes. Crec que serà una de les meves habituals, com ho poden ser en Camilleri o la Donna Leon.  Ara tocarà esperar que surti en edició de butxaca els dos que queden ( el segon, i l’últim).

Aquest cop en Patrick Hedström s’haurà d’afrontar a una parell de crims alhora . Tanumshede, aquesta ciutat que apareixia la mar de tranquil·la a la primera novel·la , s’està convertint en zona perillosa, digna de la Fletcher.  Un accident de cotxe que no és el que sembla i l’assassinat d’unes de les participants d’un reality show faran la vida de Patrick molt complicada. Sort de l’arribada d’una nova oficila de policia que sembla competent , per variar. A casa tampoc té les coses tranquil·les, el seu casament s’acosta i tot està per fer.


Una altra novel·la àgil, fàcil de llegir i entretinguda.

7 comentaris:

  1. Jo m'esperaré a que surti el segon en butxaca i en català per poder-los llegir en ordre, tot i que el tercer fa temps que s'espera a la lleixa. Però em sembla que em comencen a cansar aquests autors suecs, o més ben dit, les autores. Segurament si Larsson visqués, també em cansaria.

    ResponElimina
  2. Aquesta no és la meva literatura... crec que no m'hi animaré.

    ResponElimina
  3. mmm, ara ja fa un temps que no en llegeixo cap de l'estil. Però hauria de començar pel principi, que ho vaig fer tot molt malament començant pel mig!!!

    ResponElimina
  4. Noia, tal com ho expliques -amb el detall de la Fletcher i tot- m'has fet entrar ganes! hehehe

    Ara que... no sé...

    Llegeixo el comentari d'en XeXu i... m'entren dubtes...

    ResponElimina
  5. A mi aquest i el segon em falten, he llegit el primer i el tercer llibre, i bastant bé, la veritat. Jo després de fer una immersió escandinava de novel·la negra total els últims mesos, crec que ha arribat el moment de baixar una mica més cap el sud i buscar nous horitzons en el gènere.

    ResponElimina
  6. M'ha passat el mateix..M'he llegit els dos primers i m'han agradat.
    Suposo que continuaré...

    ResponElimina
  7. XeXu: avisa quan surti. Tot i que llegeixo desordenat, m'agradaria llegir-lo. Ara ha estat el boom d'aquest autors, ja passarà i ,com sempre alguns presistiran i altres no.
    Carme:res, doncs. Serà que no hi ha coses per llegir!

    rits:fas com jo doncs, no hi ha mai maneres de començar un autor per la primera novel·la.

    Assumpta: vaaaa que són una parella molt simpàtica i a més els pots trobar en català i edició butxaca.

    Marc Moreno:si vols baixar força més cap al sud pots fer un repàs del Camillieri, és genial!

    Tonina: ara ja són cinc qu epodem llegir en català. Tenim feina per dies

    ResponElimina

Benvinguts a Un altre invent . Gràcies per les vostres aportacions