dimarts, 25 de setembre del 2007

El raptor de gnoms. Jordi de Manuel

Novel·leta sí, però m'ha agradat! Ja sé que dir d'un llibre que é suna novel·leta és molt lleig, sobretot quan la que ho diu escriu poc i malament. Però per mi, no és un adjectiu pejoratiu, una defeniex un llibre sense pretencions que et fa passar una estona agradable però que no et fa pensar el alprofunditat de l'ésser humà ni et fa replentejar la vida.

Es tracta d'una novel·la políciaca que m'ha enganxat força. Com totes les del seu gènere comença amb un crim, en aquest cas el d'un famós traficant a qui m'ha se la pogut detenir per res il·legal.Aquesta història es va combinant amb la d'un inmigrant, refugiat de la guerra dels balcans que es dedicar a robar gnoms de jardí i a alliberar-los al bosc.Així doncs, dins de la trama de la novel·la vas trobant la història dela resolució del cas per part de l'inspector Sergiot i la història que vas confegint a partir de retalls, de flashbacks del refugiat.


Història recomanable

3 comentaris:

  1. Et faig un comentari, no se on sortirà, perque no veig el lloc on diu deixar comentaris, soc jo

    ResponElimina
  2. Joana, quan deixis comentaris posa-i el nom... que no queda tant " anonim". Aqui els cometaris es publiquen a cada entrada... no hi ha llibre de vistes com el messenger

    ResponElimina
  3. Vale, jefa, jo aprenc de tu, aquestes coses

    ResponElimina

Benvinguts a Un altre invent . Gràcies per les vostres aportacions