dijous, 24 d’abril del 2008

La Carretera. Cormac McCarthy

Vaig veure el llibre a la revista de Circulo de Lectores i penses que pot estar bé, però no em decidia, no coneixo l'autor i el tema post-apocalíptic no saps com el pot tractar. El que em va fer decidir va ser voltant per blogs de gent que l'havia llegit i el recomanava, i jo no en seré menys.

La narrativa és molt bona i això és el que el fa un bon llibre. Te diàlegs entre pare i fill (i serà pare i fill, no sabem el nom, son nomes dues persones que han sobreviscut i volen seguir lluitant), descripcions apocalíptiques però no pel.lículeres i gotes d'explicació de com hem arribat aquí. No tenim herois com a Resident Evil, només tenim dues persones normals i corrents lluitant per sobreviure a un mon destruït. S'ha de lluitar contra els depredadors que puguin trobar, que en aquest món no són més que els propis supervivents ja que no queda res més, i contra la desesperació. Enfront d'això tindrem el noi que és l'esperança, i només ens quedarà veure com acaba tot.

1 comentari:

  1. Ostres Martí quants dies!!!, si la Mireia no fa que post, que algú el mantingui viu. Així que recomanes el llibre, el vaig veure per Sant Jordi però no em vaig atrevir.

    ResponElimina

Benvinguts a Un altre invent . Gràcies per les vostres aportacions