divendres, 3 d’octubre del 2008

100

No m'hi havia fixat, però el post anterior és el que fa 99.


Hem fet 100 pots .No m'ho puc creure! Ja em va costar creure que el blog havia sobreviscut un any sencer amb certa regularitat i ara hem assolit una altra fita, mai establerta però que quan te n'adones fa il·lusió. Ja ho he comentat altres vegades però tot va començar amb la meva xafarderia innata de saber com funcionen coses noves. I així va començar Un altre invent amb la pretensió d'un blog de prova , per veure com funciona això dels blogs. Al fer l'any li vam treure el subtítol i ara simplement és un blog, un blog petit i,sense pretensions ni ambició. Sóc conscient que no és un blog que llegeixi massa gent i que mai serà un referent d'opinió, tampoc ho preteníem ,però és el nostre. Aquí hi escrivim allò que ens ve de gust, ressenyem les nostres lectures, expliquem coses que ens agraden o ens enfaden o simplement ens ve de gust que quedin escrites. Em fa il·lusió arribar al post número 100 i així ho escric, perquè en quedi constància.

9 comentaris:

  1. I per què no hi havíeu d'arribar? És clar que sí, dona, i a fer-ne molts més. S'acaba agafant molta estimació a l'espai que creem, i fa molta il·lusió quan ve la gent a dir-hi la seva. És casa nostra, la nostra casa virtual, i és per estar-ne orgullosos. Ser gran o no ser gran és una cosa relativa, com he pogut comprovar llegint comentaris de la gent, i això és el que fa gran aquest món. Tots som petits i fem el que podem, i qui es sent gran, se li nota, i personalment, a mi no em veurà massa per casa seva.

    ResponElimina
  2. Així que d'aniversari. Tu totes aquestes coses de mirar números ja ho tens, quantes guies et falten? jejeje. El comptador de visites i endreçar el blog. I qui diu que no és gran ni un referent? Au vinga!

    ResponElimina
  3. felicitats i que duri, que com diu en Xexu tots som petits, però si ens ajuntem...

    ResponElimina
  4. Et felicito de cor. /Jo voldria arribarhi, als altres me'n falten 23, a la meva mare ni esperaren 3, i així un es queda./ Anims i endavant.

    ResponElimina
  5. ... Moltes felicitats i a seguir inventant...
    =:)

    ResponElimina
  6. Moltíssimes felicitats!!!

    I endavant, sempre!!!

    SU

    ResponElimina

Benvinguts a Un altre invent . Gràcies per les vostres aportacions