diumenge, 21 de juny del 2009

L’altra cara de la veritat. Donna Leon.

Feia dies que no investigava cap crim amb Brunetti; és un vell conegut i sempre un recurs segur quan no sé que triar per llegir i vull alguna cosa lleugera que em faci passar l'estona. Aquesta vegada el nostre Commisario té diversos fronts oberts: un carabinieri li demana ajuda en un cas en el que està treballant, el seu sogre li demana com a favor que investigui un possible soci . Com si això no fos suficient la dona dels soci, una noia amb una cara estranya , com super-liftada, i amb interès per la lectura dels clàssics demana ajuda a Brunetti perquè creu que el seu marit està sent investigat.

Una trama entretinguda, plena de complicitat mab els lectors habituals; on la noble família política de Brunetti juga el seu paper, on la seva dona sovint li fa de veu de la consciència i on la Signorina Elettra li permet endinsar-se dins els expedients i informes més classificats.

Un altre llibre de Donna Leon que permet passa una bona estona.


3 comentaris:

  1. Ara que comença l'estiu trobo aquesta novel.la una lectura fresca i relaxant. Bona setmana!

    ResponElimina
  2. Doncs jo no he llegit cap llibre de la Donna Leon... Potser aquest estiu.

    ResponElimina
  3. L'he tenguda a les mans tres o quatre cops i no m'acabo de decidir. No he llegit res de Donna Leon i no sé si començar per aquest. Tu que m'aconselles? a mi m'agrada la novel.la negra i policíaca i per tat en tinc ganes.
    PD: Avui començo el tercer de Larsson.

    ResponElimina

Benvinguts a Un altre invent . Gràcies per les vostres aportacions