dimecres, 25 de maig del 2011

Dues maneres de relaxar-se


Trobar espai de tranquilitat i de relax és important. També es important saber-los trobar prop de casa, o si pot ser, a dins mateix. Aquí teniu dos dels nostres espais predilectes. La platja acostuma a ser un lloc on relaxar-se;les onades fem musiqueta, l'olor a salabror i la sorra entre els dits dels peus.... La Bruna s'ho passa genial entrant i sortint de l'aigua i jugant amb les onades. Això sí, no neda ni a la de tres. 

El nostre racó de lectura ,l'hem millorat una mica ultimament, també és un espai per relaxar-se. La butaca, el llibre i un bon cafetonet.... 



6 comentaris:

  1. Aquest cap de setmana vaig inaugurar, per fi, la temporada de platja i el primer bany va ser més relaxant que una setmana de balneari (parlo d'oïdes ja que mai he anat a un balneari).

    La nostra gosa, de moment, només accepta la manguera.

    ResponElimina
  2. Com us cuideu. Mira que jo llegeixo a la cadira incòmoda des d'on també em connecto a l'ordinador. Potser és per això que darrerament no feu tantes ressenyes. Us estireu a llegir aquí, i us quedeu fregits!

    ResponElimina
  3. Ostreeeeeees!! Aquest post convida a somriure!! Això és vida, noia!!
    M'agrada... i m'agrada MOLT, perquè el que aquí ens mostres no és res complicat, difícil, car, a l'abast de pocs... es tracta tan sols de saber gaudir de les coses petites!! :-))

    ResponElimina
  4. Fantàstiques maneres de relaxar-se. les dues. Ara jo si llegís així, no duraria ni dues pàgines sens e clapar. :)

    ResponElimina
  5. No teniu a ma mare taladrant, ni platja, ni butaca, ni res de res serveix per relaxar-se i llegir! que és això?
    Doncs, apa, relaxeu-vos i ha llegir força!

    ResponElimina
  6. òscar:nosaltres aquest any anem tardíssim i encara no l'hem inagurada . La Bruna es posa a l'aigua però a la seva, no la facis nadar perquè no hi ha manera.

    XeXu: aquestes butaques de l'Ikea ho tenen tot: boniques , barates i còmodes. Potser les ressenyes se'n resenten una mica però mira que s'hi està de bé.

    Assumpta: m'agrada que et faci somriure, somriure és bo, no? I tantes coses petites que sovint obviem.

    Carme: la veritat és que dormir només ho he fet una vegada.

    Joana: ho intento, ho intento

    ResponElimina

Benvinguts a Un altre invent . Gràcies per les vostres aportacions