diumenge, 6 de gener de 2013

Sopar familiar

Dissabte 5 de gener, vigilia de reis. Abans de dinar

Dos cops l´any, no ens passéssim, reunim tota la familia a casa i avui és un dia dels que toca. Som setze a sopar i després de tantes festes i tants àpats costa trobar alguna cosa que encara vingui de gust. Tant aquest sopar com el d'estiu fa molt temps que fem sopar de pica-pica. Una mica perquè a la gent li bé de gust i una mica perquè hi tinc més traça que no pas amb el menjar de veritat. així doncs, depen de les ganes podem sopar una senzilla pizza encarregada per telèfon, passant per unes taules de pa amb embotits i formatges o bé un pinxos cassolans al més pur estil basc.

Aquest any com que la vigilia de reis cau en dissabte ens hi hem volgut lluir una moca més i estem elaborant el menú. Com que encara no he fet cap post aquest any i no vull que el ritme sigui el mateix aquesta és una excusa com una altre. Mató 3 ocells ( no un, ni dos sinó tres) d'un sol cop de post. Us explico unes trobades que a casa ja s'han convertit en tradiocionals, provo un dels regals del tió ( un teclat per l ipad) i faig un post de cuina. Aaapa... pa xula, jo!

Diumenge 6 de gener, dia de reis. Abans de marxar cap a dinar

Ahir va ser impossible acabar el post.La cosa es va anar complicant inno vaig poder acabar ni penjar el post al i com havia pensat. Tampoc vaig fer les fotos del procés tal i com volia... però bé. Ja que havia començat i que quasi portem una setmana del 2013 i no tinc cap post...






6 comentaris:

  1. Quin goig de taula!!!! segur que va ser un èxit de sopar!!

    Molt bon any nou, Mireia!!!!

    ResponElimina
  2. Tot això vas fer? Té una pinta excel·lent! I la presentació és de categoria. Sort que m'he posat com un bacó al dinar de Reis, si no estaria salivant...

    ResponElimina
  3. Quin sopar, quin goig que fa... nena... ja ens podries explicar com ho has fet.. :)

    ResponElimina
  4. d'això en dius un dinar senzill? wawww xD

    ResponElimina
  5. Em sap molt de greu. Com sempre responc tard i malalment. Moltes gràcies a tots per passar i per animar-me en la meva faceta cuinera :)

    ResponElimina

Benvinguts a Un altre invent . Gràcies per les vostres aportacions