dijous, 7 de març del 2013

És culpa d'en XeXu o gràcies a en XeXu... depen com es miri. És que va de versions el post


En XeXu m'ha fet pensar en Sau i en quna gràcia em feia aquesta cançó, no perquè fós  per riure sinó perquè a anava apareixent a tots els seus disc. A més quan tens 15 anys una cançó que parli d'estar deprimit també va bé. . Cançons d'intitut: Sau, Sopa, el Pets.... mira que encara m'agraden i me 'n sé una bona pila.

Apa, aquí teniu els Deprimits.Em  fan molta gràcia; però el deprimit II existia? No l'he sabut trobar





Deprimit by Sau on Grooveshark





Deprimit IV by Sau on Grooveshark

12 comentaris:

  1. Homeeee, tu creus que li has de posar aquest nom al post?? Aquí acusant... tant bé que hagués quedat un 'gràcies a en XeXu he recordat...'

    Bé, jo la primera que vaig conèixer va ser la V, perquè vaig tenir primer 'El més gran dels Pecadors'. En aquell moment no sabia que era una cançó que havien anat reversionant, però si tenia un 5, és que n'hi havia d'haver quatre més, no? Temps després vaig tenir la III, les dues m'agraden força. Les altres que has posat no sé ni si les havia sentit, potser algun cop aïllat.

    Sau m'agradava però no era el meu grup preferit, no vaig tenir tots els seus discs, com de Els Pets (que per cert, encara toquen i amb molt bona salut, tot i que han canviat força). De Lax i de Sangtraït sí que els tenia tots. I de Sopa... bé, ja recordaràs la gran decepció de Sopa en el seu moment. Fa un milió d'anys vaig fer-ne un post i tot.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja l'he canviat. Ara potser m'he allargar una mica amb el títol perquè és que estava treballant i amb la història de fer el post m'he encantat per aquí bé la culpa. Últimament o faig els post al moment o no en faig. :(

      Elimina
    2. Hehehe, no calia dona, era broma. Ja m'agrada veure el blog actualitzat i m'alegro d'haver-te fet pensar en cançons antigues. No tant d'haver-te distret... bé, sí, una mica de distracció sempre va bé!

      Elimina
  2. Doncs vaig a escoltar les versions... :)

    ResponElimina
  3. Doncs si, grup d'institut!!!!! m'agrada molt aquest revival!!! que estem tenint!!

    A mi Sau m'agradaven força, xò era més de Lax i Sopa.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sopa.... era Sopa. Pràcticament empatats amb Sau, depen del moment. Lax ja m'agradava però no tant

      Elimina
  4. Mare meva!! Acabo de "sentir" una gran distància generacional... però bé, en quant pugui els escolto, que això no pot ser!! :-)))

    ResponElimina
    Respostes
    1. Assumpta, no et preocupis aquestes cançons no són especialment conegudes. Només que m'han fet gràcia perquè eren versions d'ella mateixa

      Elimina
  5. A mi em passa com a l'Assumpta, que Saus i companyies ja em van enganxar granadet i, segur, l'efecte de les seves lletres no va ser el mateix que en vosaltres, quitxalla! ;)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ferran, "quitxalla" ja em queda molt lluny. Però sí que és cert que a certes edats pocs anys semblen molts

      Elimina

Benvinguts a Un altre invent . Gràcies per les vostres aportacions