dissabte, 23 de març del 2013

Fa dies

és de fa molts dies i feta amb el mòbil però l'he trobat a l'Ipad i m'ha fet gràcia
Acabo de penjar aquesta foto perquè fa dies que no faig cap post i mira... així que mentre seguia mirant fotos a l'Ipad  anava dictant-me el post mentalment. Quantes vegades no he pensat que bé que m'aniria tenir un xip al cervell què tot el anés pensant ho escrivís. Bé, ja m'estic despistant que no era aquest el post que m'havia vingut al cap. Ja veig que acabarà per ser un post d'aquells que faig de tant en tant que comença aquí i després va cap allà i finalment acaba a la quinta forca i no era el que tenia pensat. Ara m'ha vingut al cap un que vaig fer que pràcticament era escriptura automàtica - si quan acabi d'escriure en tinc ganes busco l'enllaç, sinó doncs no. Sempre em passa penso més ràpid del que escric i quan arribo a les lletres adequades ja estic pensant una altra cosa. Ara m'ha vingut al cap el suc de meló i plàtan que m'he menjat per sopar: uhhh estava boníssim i no porta calories.

Torno a la idea inicial de post que me'n vull anar al llit a llegir una estona i no m'hi posaré mai. Són les 11 i a les 10 ja tenia aquesta intenció. Escric més ràpid del que puc i faig més faltes tipogràfiques que mai, hauré de corregir. Sempre em faig moltes , però avui m'estic superant. Doncs, res que tot això venia que mirant les fotos que tenia al mòbil he trobat la que us he penjat i  altres de diverses. Des d'un entrepà dels més normals del món (per explicar que era massa petit amb un whatsup) a fotos més o menys mones fets a la platja i pujades a l'Instagram. Fins i tot hi porto fotos de bombetes, endolls o el que sigui que necessito recordar. Això ara , qui més que menys ho fa però jo tinc el mal hàbit de nos passar aquestes fotos a l'ordinador i estic segura que quan canvií de mòbil ( que espero que encara trigui sinó és que em caigués un Iphone5 del cel, cosa que dubto)  en perdre algunes que em sabrà greu.
I ara no sé que més volia explicar, que m’he distret corregint el text. Apa us deixo quatre fotos i me’n vaig a llegir  que Xoc de Reis te molts pàgines.




Upps, jo només recordava un post d'aquest raros però veig que són uns quants.





8 comentaris:

  1. Això de tenir una càmera decent al mòbil fa que anem fent fotos de tota mena i les anem guardant. Em sembla que, com que tampoc no són allò que dius fotos súper artístiques, pocs es distreuen a passar-les a l'ordinador, tret que n'haguem fet alguna per guardar-la realment. Jo també n'acumulo moltes, i de tant en tant fa gràcia mirar-les, com sempre porten molts records.

    ResponElimina
    Respostes
    1. En el meu cas la de l'iphone no mata... però comparat amb les d'abans. Encara que no siguin fotos genials ( d'aquestes en faig poques o cap) mira em fa gràcia guardar-les. Jo és que ho guradi tot.

      Elimina
  2. Deu n'hi do, per tenir una idea acabes tal i com tu dius
    "Ja veig que acabarà per ser un post d'aquells que faig de tant en tant que comença aquí i després va cap allà i finalment acaba a la quinta forca"

    ResponElimina
    Respostes
    1. Un mica sí que em vaig embolicar... peròa anem curts de post i un post és un psot.

      Elimina
  3. No hi trobo res d'estrany, jo ho faig sovint això de començar amb una cosa i acabar amb una altra del tot diferent. Xula la foto del instagram, em sembla que ja la vaig veure, tot i que no sóc jo molt instagram...

    ResponElimina
  4. M'agrada molt aquest post, que surt de ben endins. L'ànima, regirada però bonica, com de bonica és la primera foto! genial

    Això de suc de meló i plàtan...mmmm, no sé, no sé.... x cert, tb intento anar a dormir d'hora xò no hi ha manera!

    ResponElimina

Benvinguts a Un altre invent . Gràcies per les vostres aportacions