diumenge, 2 de juny del 2013

Gata o gossa?



Dimarts  ¼ de 10 del matí. Rebo un WhatsApp d’un nº desconegut acompanyat d'una imatge.

Bon dia Martí. Sóc la .... és que ens hem espantat. El vostre gos estava a l’ampit de la  finestra i estava plorant perquè no sabia donar la volta per entrar. Ara ja està.  L’hem animada i ho ha aconseguit. Ho dic perquè mai l’he vist aquí a la finestra com un gat.




Us podeu imaginar la meva cara de “què, que diu?!! La Bruna a la finestra?!!” Ja ens veus corrent cap a casa. En Martí que treballa més a prop anant a mirar què passava. 

Resumint que tenim una gossa rara que quan té atacs de pànic vol fugir i ella tota xula; va i s’enfila a l’escriptori ( no em pregunteu com, en fa 2 com ella d’alt) i va i es dedica a intentar obrir la finestra, que està tancada del tot i no sabem com ho fa i és que la Bruna és molt intel·ligent  diu el veterinari i nosaltres que no hi trobem cap gràcia que un gos menys intel·ligent amaga el cap entre el sofà i la paret i tira milles... però no a nosaltres ens havia de tocar una gosa intel·ligent, que obre portes i finestres i es fa la suïcida davant del veïns.

  

Ara marxem acollonits a veure quina una més en farà. Aquesta setmana ja portem dos cortines: la de l’estudi, quan va obrir la finestra i divendres com que el tema finestra no va sortir com ella volia ho va provar amb la porta de l’habitació( una altra cortina destroçada).

4 comentaris:

  1. Els problemes d'identitat dels animals domèstics són una mica preocupants, perquè el meu gat és talment com un gosset, es comporta així, salvant les distàncies, no esgarrapa res que no toqui i se sap molt maldestre, per això no s'enfila a llocs estranys... pobres mascotes...

    ResponElimina
  2. Pobreta Bruna... No hi entenc gens ni mica d'animals domèstics així que només puc desitjar-vos sort, que trobeu la forma de fer-li entendre que no ha de tenir por :-)

    ResponElimina
  3. Pobreta Bruna... No hi entenc gens ni mica d'animals domèstics així que només puc desitjar-vos sort, que trobeu la forma de fer-li entendre que no ha de tenir por :-)

    ResponElimina
  4. Ja se sap, tenint uns amos que llegeixen els llibres del Castle!!! Haureu de posar mosquiteres a les finestres, com qui té canalla i no vol que llencin res per les finestres!!!!

    ResponElimina

Benvinguts a Un altre invent . Gràcies per les vostres aportacions