dimarts, 13 d’agost del 2013

Estem de Vacances per l'aniversari



Hi ha dos aniversaris que sempre acostumem a celebrar fora de casa: el nostre aniversari com a parella i el del blog. El primer acostumem a recordar-lo, tot i que depèn on fer les vacances el celebrem més o menys, però el del blog se’n oblida amb facilitat i aquest any no podia ser menys.
El nostre últim post va ser el dia 8 , quan encara estàvem de vacances al Ripollès, i tanta tranquil·litat va fer que oblidéssim que el blog feia 6 anys. És cert que l’activitat els últims temps ha sigut molt fluixa: fins i tot ens endarrerim amb els posts del llibres però hem anat aguantant... Que no és poc!. I no només això sinó que amb aquests 6 anys hem creat alguns nous blogs : Avui he vist ,on penjo fotos de tant en tant, i El Calendari d’advent que s’ha acabat convertint en un blog col·lectiu. Doncs com que no en teníem prou, n’hem fet un de nou Estem de vacances que va néixer el mateix dia que el seu germà gran  i que vol donar-li un cop de mà amb el dilema del tractament del post de viatges, excursions i sortides. Ja ho sabeu si teniu ganes de llegir textos llargs sobre les excursions, visites i alguna altra qüestió més logística dels llocs on hem estat... allà ens trobareu.

6 comentaris:

  1. Doncs trobo que celebrar l'aniversari del blog amb un blog nou, i de viatges, és una molt bona manera de fer-ho!

    Moltes felicitats!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Rits. Ja hi hem penjat la primera resenya amb el resum de la nostra estada al Ripollès

      Elimina
  2. Mmm, així com m'agraden les ressenyes de llibres, les ressenyes de viatges i vacances no em fan el pes, si són gaire acurades. M'agrada que m'expliquin algunes impressions, però no tot pas per pas... Així que de moment em quedo aquí, i això sí, us felicito pel sisè aniversari, que ja són una bona pila d'anys!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies. Ara mateix només hi tenim penjat el post resum del Ripollès. Amb calma anirem fent la resta

      Elimina
  3. Moltes felicitats per l'aniversari (bé, pels dos aniversaris) i ara mateix vaig a fer una ullada a aquest blog nou tan viatjat. ;-)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Ma, per les felicitacions i per venir a fer un cop d'ull al nou blog

      Elimina

Benvinguts a Un altre invent . Gràcies per les vostres aportacions