dilluns, 30 de desembre del 2013

Lectures 2013


 Faig el post de les lectures perquè des del  2008 n'hi ha cada d'any perquè sinó....

Aquests són totes les meves lectures de l'any fins el mes d'agost. No és mereixen ni un post, només un post-it. 

De l'agost cap  aquí la cosa ha anat pitjor. Estic encallada amb:Taxan....

Sense comentaris.



16 comentaris:

  1. Potser no són gaires en nombre, però són un munt de pàgines! Jo tenia por que si començava la saga dels trons no llegiria altra cosa, però al final ho vaig saber combinar bé amb lectures més curtes paral·leles. Ànims, a veure si acabes la saga, o almenys el quart, i llegeixes una mica més variat. Enganxen molt aquests, però val la pena llegir altres coses. Ja veig que teniu entre mans 1Q84, almenys et diré que m'agraden molt les vostres tries!

    ResponElimina
    Respostes
    1. XeXu els darrers anys la meva lecturina va cada vegada a menys... però aquest ha estat escandalós. El quart de Cançó de Gel i Foc no m'estava agradant i no el volia deixar i mira com ha acabat la cosa. Si l'hagués enllestit a l'agost com era d'esperar, possiblement la llista hagués arribat a tenir el mínim de llibre per mes. Aquesta última setmana he fet una apretadeta amb l'intenció d'acabar el llibre amb l'any però abans d'ahir encara em quedaven més de 300 pàgines. Ara estic a unes 75 del final però avui tenim amics a sopar i no crec que trobi el moment d'acabar-lo.
      A en Martí l'hi està agradant Murakami... potser m'hi decidieixo.

      Elimina
  2. Mireiaaaa, nena!!!! Només llegeixes pseudo-literatura!Hahahaha. Ja saps que no els compto, i a fer llistes també en sóc aficionada, hem tingut el mateix mestre de fer-nos fer llistes, però d'això no en faig. El que sí puc llistar per primer cop, són els que he començat i no he acabat o deixat a mitges, en són dos. Saps que el 10 de gener estrenen la peli de La Lladre de llibres?

    ResponElimina
    Respostes
    1. De llistes ja en feia mot abans de començar a treballar juntes... jo diria que ens ve en l' ADN. El problema d'aquest any - deixant de banda la lecturina baixa- ha estat no voler deixar aquest últim llibre. No sabia què feien la pel·lícula de la Lladre de llibres, no sé si la voldré veure que ploraré segur ;)

      Elimina
  3. No importa quants... importa gaudir llegint.

    Mireia... a gaudir tant com puguis.

    Que tingueu un fantàstic any 2014...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Carme, no si el problema no és la quantitat sinó la sensació que no acabo de trobar mai el moment de llegir. La gent diu que no llegeix perquè no té temps. Mentida! Sinó tens temps llegeixes menys i en el meu cas altre moments on he tingut molt menys temps, he llegit molt més . Però bé, l'any vinent serà milllor com tu dius!
      Bon 2014!

      Elimina
  4. hahahaha... no es mereixen un post sinó un post-it :-DDD

    La meva llista és poc més llarga que la teva... l'hauré de posar. Primer vaig a posar la rentadora (sí, sí, has llegit bé... ufff)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Assumpta, espero que tinguis una rentadora silenciosa o els veins et mataran! Com l'hi he comentat a la Carme no es tracta de quantitat sinó de sensacions. Ara vindré a veure la teva llista

      Elimina
  5. Feliç 2014, Mireia.
    Pel que fa a la llista t'anava a dir exactament el mateix que et diu la CARME, així que ja ,m'has contestat. ;-)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Mc, ja ho veus no es tracta única i exclusivament de quantitat . :)

      Elimina
  6. Es molt bo el gag del post-it, crec que el robaré per algun dels meus posts xD

    Pel què fa als llibres, com es normal no coincidim més enllà de cançó de gel i foc :P

    ResponElimina
    Respostes
    1. Pons, no era un gag. Volia agafar un paper per fer la llista i amb el post-it en vaig tenir prou, Ahir quan em vaig adonar que no havia fet el post de lectures, que el meu petit diari de lectura ( un docs que vaig escrivint durant l'any i que és el que acabo publicant) estava parat a l'abril; vaig anar al sistema fàcil.

      Ei, coincidim amb 3 llibres, així 3 de 9! ualà

      Elimina
  7. Tranquil·la, ja en som dos. Aquest any he llegit menys que mai. Cada any em proposo tornar a llegir com abans, xò hi ha tantes aficions....

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, suposo que no es pot fer tot. En el meu cas però ha estat més falta de ganes que no pas de temps

      Elimina
  8. crec que l'any 13 ha estat en general un any menys lector que abans ,la crisi? el temps? val més llegir-ne pocs i a gust que molts per obligació

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, veig que hi hagut més gent amb la lecturina baixa. Bé , a veure el 2014

      Elimina

Benvinguts a Un altre invent . Gràcies per les vostres aportacions