divendres, 18 d’abril del 2014

Bici


Feia molts mesos que no agafàvem la bici i ahir ens vam decidir. No ens hi vam posar per poc: Malgrat-Hostalric. Uns 45 quilòmetres, la majoria plans i de bon fer però amb algunes pujadetes que vam poder amb nosaltres.


Jo no he estat mai gaire de bici, sóc bastant "patosa" i a més em fan por les baixades , em cansen les pujades  i tinc poca traça amb qualsevol gir que surti del normal. Tot i així, si el camí és planer, ample i sense dificultat m'ho passo bé. El camí que vam fer ahir va per camins de sorra poc transitats, només hi ha alguns petits trams que has de fer per carretera i per tant, et permet anar tranquil i sense haver de vigilar massa. El passeig és agradable i si es fa sense presses assequible per tothom. La tornada va ser una mica més dura;falta de pràctica, cansament i un vent de cara que no et deixava avançar. Les cames avui se'n ressenten.







6 comentaris:

  1. Com que jo sóc com tu, per això tinc una bici estàtica a casa, minimitzant riscos! A més, em permet llegir mentre pedalo! La veritat és que 45 km no em sembla cap broma, és un bon tros. Suposo que les cames t'ho recordaran uns quants dies, però si l'escapada va valer la pena, tot això que et quedes.

    ResponElimina
    Respostes
    1. 45 són uns quants km però eren del fàcils, llevat d'uns 5 de xungos la resta no és problema. L'endemà les cames moletaven perquè negar-ho :).
      M'ha encantat això de minimitzar riscos amb la bicicleta estàtica. Em sembla que jo no podria, al gimnàs no hi aguanto més de 20 minuts, m'avorreixo. No tinc llibre , però.

      Elimina
  2. per una que no està acostumada 45 potser és massa per començar, potser per això les cames es queixen

    ResponElimina
    Respostes
    1. No hi estem acostumats, però es ens ho vam agafar amb molta calma. Hora i mitja per 22 km i amb parada de cafè i pastes entre trajectes. Les cames van estar 1 dia amb molesties, però poca cosa pel que semblava

      Elimina
  3. A mi em passa força com tu, sóc molt patosa amb la bici. A Formentera ho vaig passar una mica mal, i tot i que és un tema que m'hi vull esforçar, mai acabo fent el pas.

    Enhorabona pels 45km!

    ResponElimina
    Respostes
    1. El meu problema no són ni els km, ni el cansament, sempre que siguin raonables. Tinc especial por als camis de sorra amb baixades o amb girs estranys. No tinc control de la bici i em supera, sóc patosa, no hi puc fer més

      Elimina

Benvinguts a Un altre invent . Gràcies per les vostres aportacions