dijous, 10 de juliol del 2014

Perduda. Gillian Flynn

Fa dies que no faig cap ressenya. En tinc 4 de pendents i miraré d’enllestir-les totes abans d’acabar el llibre que estic llegint.
Perduda. Gillian Flynn 

L’ Amy desapareix el matí del seu cinquè aniversari de noces. Com cada any l’ Amy havia preparat un joc de pistes com a regal pel seu marit Nick. Aquest any però l’ Amy ha desaparegut i hi ha senyals de lluita al menjador de casa. La policia comença la seva cerca i troben la primera pista de l’ Amy. En Nick la segueix i anirem descobrint que res és el que sembla. En Nick, tant encantador comença a ser cada vegada més sospitós i l’ Amy... ui l ‘ Amy! 

Es tracta d’un thriller psicològic on els dos personatges principals i diuen la seva. En Nick i l’ Amy ens expliquen la seva història, com es van conèixer, com van ser parella , com i quan van abandonar Nova York per traslladar-se a la riba del Mississippí. A mesura que passa els dies anirem coneguent millor tots els personatges i les seves motivacions. 

 Un bon llibre, amb una trama ben lligada, girs inesperats i personatges complexos. Es deixa llegir.

2 comentaris:

  1. Pinta bé, sembla d'aquests llibres que no pots deixar de cap manera fins saber què ha passat realment. Em convences amb la ressenya, però tinc una llarga llista pendent. El deixarem com a futurible, a veure si en un futur torno a ensopegar amb ell en algun moment. Serà el senyal que ha de venir a casa.

    ResponElimina

Benvinguts a Un altre invent . Gràcies per les vostres aportacions