diumenge, 30 d’agost del 2015

Cami de Ronda


Plataner gegant que serveix com a referència  en mig de camps 
Bona vista de la costa des de dalt del Puig de Roques d' Ase

Ahir vam fer una caminada per una zona del Baix Empordà que no coneixiem.  Una ruta circular que sortia de l'entrada de Palamós, travessava camps i s'enfilava  amunt per anar a buscar la Cala El Crit i d'allà anant  fent ruta per les diverses cales  fins arribar a la Platja de la Fosca.  Ens vam ajudar d un llibre de l' Alpina i Cosetania que proposa diverses rutes pel Baix Empordà  que ens  va servir de guia.  

Cala del Crit

La caminada en ple mes d'agost és esgotadora, la calor fa estralls però les vistes són espectaculars: l'aigua netíssima i els paratges naturals valen la pena.  Una altra manera de fer " muntanyeta " aran de mar. La veritat és que hi havia moments en que feiem la nostra fila: 4 adults,  2 nens vestits amb sabates de muntanya, camelbak enmig de la sorra a 30º o més.



Ruta 



 Després de tot el passeig vam haver d'ajudar-nos d'un bon dinar ( per això la ruta circular, no apareix com a tal al mapa) per poder arribar fins al  punt de sortida amb certes garanties. 









4 comentaris:

  1. Què és una excursió sense un bon dinar després? Naturalment que sí, és necessari! Interessant ruta, hi ha tant per veure en el nostre país...

    ResponElimina
  2. Lo millor de les rutes es la sensació final de quan s'acaben completant :P

    ResponElimina
  3. aquesta encara que no es vegi es va acabar completant. Això sí deprés de dues horetes o més de repòs, una fideuà, unes cervecetes i uns gelats. Complet, complet :P

    ResponElimina

Benvinguts a Un altre invent . Gràcies per les vostres aportacions