dijous, 28 d’abril del 2016

El regreso del catón, de Matilde Asensi



No s’inventa res de nou sinó que es busca mantenir una formula que va funcionar de meravella. Però no és el mateix, aquest llibre no m’ha convençut ni molt menys.
Es basteix d’una base documental tant extensa i minuciosa que és excessiva, tal quantitat d’informació de persones i llocs, que per algunes persones serà fantàstic, demostrant un treball i una documentació  única, però que no és el que jo buscava. No volia un tractat sobre un tema concret sinó una novel.la que em faci passar l’estona.
La resta de llibre és el que s’espera, com he dit, ningú podrà dir que s’esperava una altra cosa. L’autora ja porta uns quants llibres i molts d’ells tenen una estructura similar, que es el seu segell.

3 comentaris:

  1. L'estic llegint ara, no m'ha decebut, perquè no m'esperava altra cosa... vaig fent. Ja tornaré quan acabi.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja l'he acabat del tot, estic totalment d'acord amb tu, però malgrat tot, coneixent la fòrmula i sense esperar res més, he aconseguit passar-m'ho bé, llegint-lo.

      Elimina
  2. He llegit uns quants llibres de l'Asensi, de fet encara està al meu top 10 d'escriptors més llegits, però ara fa temps que no i que no em ve massa de gust, com tu dius, té el seu segell, i en saber què t'hi trobes, pots triar si llegir-ho o no. No descarto llegir-la de nou, de fet aquest em feia gràcia i a casa els pares el tenen, però si me'l vens així, potser m'esperaré a veure si algun dia em crida ell mateix.

    ResponElimina

Benvinguts a Un altre invent . Gràcies per les vostres aportacions