diumenge, 8 d’abril del 2018

Orígen. Dan Brown






Títol:  Orígen
Autor: Dan Brown

Traductor: Esther Roig
Editorial i any:   Planeta, 2017
Enquadernació:tapa dura
Idioma: català
Pàgines: 631










Previsible. Aquesta és la paraula que defineix aquesta novel·la de Dan Brown si n'has llegit qualsevol de les anteriors. Me'n penedeixo d'haver-la comprat i llegit? No. Ja sabia que em trobaria i no m'ha sorprès però tampoc decebut. Quan decideixes llegir qualsevol dels llibres d'aquest autor ja saps que hi trobaràs: el professor Robert Langdon involucrat en una història rocambolesca, una dona guapa, una conspiració on hi apareix l'església i bons que semblen dolents i dolents que semblen bons. I tot molt ràpid. No m'ha decebut, és això exactament el que esperava trobar  a Orígen. Bàsicament m'ha fet gràcia llegir-la perquè  hi ha episodis que passen a Barcelona.


En aquest llibre hi trobem a l' Edmon Kirsch un brillant informàtic que convida a en Langdon a una presentació a Bilbao  d'un gran descobriment que canviarà el món per sempre. En Robert Langdon , antic professor seu i amic, no dubta a anar-hi. Aquí comença la nostra història.


És un llibre apte per aquells que no hagin llegit mai res d'en Dan Brown i vulguin passar una estona entretinguda sense més o per aquells que ja saben on es posen i  estiguin disposats a dedicar a una  estona del seu temps, que tot i entretinguda, no els hi canviarà la vida.




✅✅✅

2 comentaris:

  1. Tornem a estar d'acord. Parlant d'aquesta en particular, és cert que el fet que part de l'acció passi a Barcelona i Montserrat és un plus a favor per llegir-la. I, parlant de les novel·les protagonitzades pel professor Langdon en general, està comprovat que et fan passar una bona estona mentre les llegeixes. No ofereixen gaire cosa més però és que això tampoc és poca cosa, entreteniment i diversió són una bona recepta i no cal (ni molt menys) que allò que llegim ens canviï la vida cada vegada... Déu nos en guard que fos així :-D

    ResponElimina
  2. Amb la descripció que fas en el primer paràgraf podries estar parlant de qualsevol dels seus llibres, val per a tots i cadascun. No descarto tornar a llegir l'autor alguna vegada, tot i que ara fa temps que no ho faig, però precisament pel que dius. No enganya, saps exactament què hi trobaràs, i ho trobes. Ni més, ni menys.

    ResponElimina

Benvinguts a Un altre invent . Gràcies per les vostres aportacions