dilluns, 5 de maig del 2008

Vist

Avui he fet molt quilometres i he mirat molt i vist més. He fet un tast del Maresme, Selva, Gironès, Baix i Alt Empordà i un cop d’ull ràpid al Pla de l’estany.

Les herbes vermelles arribat fins a mitjà platja i s’han embolicat per tot el pèl de la Bruna a primeríssima hora del matí. Tot anat cap a Girona, obres i més obres: TGV i NII. A Girona us pis dels d’abans amb escales estretes ocupat per gent d’ara i una cafeteria amb llibres a les parets. Direcció Sant Feliu encara més obres! Un setter desconegut m’ha saludat molt efusivament

També he vist les torres que malmeten el passatge sobre Vall d’Aro, l’autovia que uneix el Palamós i Palafrugell . Moltes mates de ginesta i gallarets. Quatre gotes mal comptades que no han netejat el parabrisa del cotxe. El perfil de Pals a la llunyania i els caps d’arròs a mig anegar, el bisbe fent la migdiada tot arribant a Torroella i el Ter no massa ple. Un voral de carretera ple de lliris d’aigua, i més endavant estruços, una casa de brocanter amb un rètol curiós i poble que es diu “l’Arbre sec”. I finalment Figueres. M’he comprat una llibreta i un boli que fa olor mentre feia temps...

De tornada he vist una casa per la carretera, ara és l’època i un munt de camions de fira. Una entrada d’autopista de les que encara dóna tiquet. Un cotxe, dos cotxes, camió, cotxe, camió.... i així fins a Girona . A la sortida de Girona Sud , una amiga conduint pel carril de la dreta a punt de sortir- hauré de comprovar si era ella. Autopista enllà a la dreta el perfil del Montseny, amb el Turó de l’home i les Agudes. Un rebut de més de 5 euros al sortir.

Ja a la nacional, un home amb un barret de peli de “vaqueros” caminant pel voral, un cotxe amb la matricula descolorida i a punt d’arribar a casa un gos petaner amb una pilota a la boca perseguint un nen .

250 quilometres, moltes mirades i molta música dels 80 al cotxe

4 comentaris:

  1. deu ni do!
    i és que 250 km donen per molt!

    Salut!

    ResponElimina
  2. potser ens hem creuat i tot... perquè més que un bisbe és un mugró.

    ResponElimina
  3. 2rodes, benvinguda al blog
    Jordi: jo també vaig pensar el mateix. Ahir vaig tornar a passar per Torroella i jo no hi sé veure el mugró.Potser m'estic tornant catòlica?!

    ResponElimina
  4. Potser et va bé tenir un dels teus nens de baixa! T'inspira per fer post encara que sigui tots de cop.

    ResponElimina

Benvinguts a Un altre invent . Gràcies per les vostres aportacions