diumenge, 15 de febrer del 2009

Relats conjunts: Els Corbs han tornat


Obro la finestra de bat a bat. Avui és el primer dia en moltes setmanes que surt el sol. Cal aprofitar per ventilar les habitacions abans de fer els llits. Els nens ja han esmorzat i han sortit a fora, necessiten córrer. Des de la finestra estant, els veig jugar darrera la plaça de l'església, just al costat de la tanca on comença el bosc i el rierol. S'està tant bé aquí, amb el solet a la cara, les rialles de la canalla, l'aire fred però agradable... Semblava que aquest hivern no s'acabaria mai. Potser només és una treva però s'agraeix tant.. i em mantindrà amb forces fins que la primavera arribi. Cal disfrutar el moment: solet, rialles ,xicles.. Els nens criden. Obro els ulls i el veig córrer. Corren cap a casa i assenyalen els arbres que tenen darrera, què passa? Em quedo paralitzada, la nena cau,però s'aixeca i segueix corrent, sense deixar de mirar enrere. Miro, però no faig res, estic aquí i crido CORRE, CORRE ! però les paraules se'm queden glaçades a la gola. Els nens estan entrant el patí, d'una revolada el meu cos ha pres la iniciativa i tanca porticons, finestra i balda. Baixo les escales corrents i els trobo allí al mig de la sala,als ulls esbatanats. Tanco la porta del carrer amb totes les baldes i baldons. Corro per tota la casa, comprovo totes les portes, totes les finestres, que no entri ni una escletxa de llum. Torno a la sala i me'ls trobo allà, drets immòbils. La nena porta les pantalons esquinçats i un fil de sang li baixa camal avall, té els ulls vermells i no deixa de sanglotar. M'acosto i els abraço fort. Ella aixeca el cap i en mira:


-Mama, els corbs han tornat. Qui morirà aquesta vegada?


L'última proposta de relats conjunts

11 comentaris:

  1. Déu n'hi do, així podria començar una pel·lícula de terror, o un relat molt més llarg. Molt ben escrit, i quina sensació, ara aniré mirant els arbres per si de cas.

    ResponElimina
  2. Fa venir por aquest conte teu. M'ha agradat molt. Felicitats!

    ResponElimina
  3. Ha anat in crescendo des de l'inici fins al final !
    ainsssss! quina por !
    Boníssim aquest relat ! ;)

    ResponElimina
  4. ostres...quina angoixa! i a mi que els coellots no em fan ni mica de gràcia...brrrr..

    ResponElimina
  5. M'ha agradat molt, a mi també... I fan iuiu, eh?

    ResponElimina
  6. Sí que fa por, sí. Sembla la continuació de la peli, com acabarà?

    ResponElimina
  7. És molt bo :-))

    I estic d'acord amb en Xexu... seria un magnífic començament d'una novela o una peli :-)

    ResponElimina
  8. Em centraré en la frase final (perquè ja t'ho han dit tot). Aquesta m'impacta i m'agrada més que la de l'altre relat dels corbs II.
    Bons relats igualment!
    :-)

    ResponElimina
  9. Gràcies a tothom per passar per aquí i deixar la vostra opinió

    ResponElimina

Benvinguts a Un altre invent . Gràcies per les vostres aportacions