divendres, 10 d’abril del 2009

De compres

Ahir la tarda varem tenir la gran idea d'anar a comprar al Makro. Per qui no ho sàpiga el Makro és un supermercat de venta a l'engròs per poder-hi comprar cal que siguis autònom o que tinguis una empresa, la gent assalariada com nosaltres no hi podem anar; però com que a la família sí que hi ha autònoms en tenim la targeta i molt de tant en tant anem a comprar com si en comptes de dos,a casa fóssim família númerosa.

Carreguem de diversos productes que no es fan malbé amb celeritat o pitjor que sí que es fan malbé ràpid ,però que a casa duren res i menys. És aquesta la manera com acabem amb 24 llaunes de tonyina, 12 paquets de sucre, un paquet de 32 kiris o 10 litres de sabó per la roba. A mi m'encanto mirant les coses més tontes i inútils per casa nostra. Disfruto veient els pots de api ratllat de 3 quilos, corro per mirar els retoladors mida familiars per pintar menús a les pissarres o els paquets de 100 gomes de nata. Ja ho sé, és una tonteria però no ho puc evitar, em fa gràcia com si tingués 10 anys i no hagués entrat mai en un super. Al final però, torna el senderi i acabes tornant aquella paella de 8cm de diàmetre, que és molt mona però amb prou feines hi cap un ou ferrat o deixant de banda l'espàtula per remenar el bol que fa un metre d'alçada i només serveix per fer truites de Record Guinness.

Tot i així no me'n vaig saber estar de fer un parell de fotos. La primera a la cervesa amb gust de Vodka o el Vodka amb gust de cervesa. No em va quedar clar, però el nom sol ja val la pena. I la segona em va deixar amb el dubte.. Normalment quan compres alguna cosa a l'engròs acostuma a reduir-se el preu, però això de les calories no ho sabia.


5 comentaris:

  1. No vas mirar si la cervesa-vodka a l'engròs tenia menys graduació també?

    ResponElimina
  2. Així que et dediques anar a comprar, si ho sé et faig la llista i em fas la compra per mi! Ja m'ho imagino, que t'encantes amb les coses més tontes, que m'has d'explicar que em compro un tornavís perque és mono o em firo uns altres esquís perque fan conjunt amb les botes. Quina passada, un paquet de 100 gomes de nata! jo també ho vull veure!

    ResponElimina
  3. ara entenc perquè el Makro es més barat, hi posen menys calories!

    ResponElimina
  4. haha almenys us estalvieu alguna caloria... tot i que l'oferta de descompte de calories tampoc és massa generosa ;)

    ResponElimina
  5. A Palma n'hi ha un de makro. Tal volta hi aniré per examinar bé això de la cervesa-vodka i les gomes, m'anirien bé per l'escola, en tindria per uns quants anys, quasi fins la jubilació, ja, ja!!!

    ResponElimina

Benvinguts a Un altre invent . Gràcies per les vostres aportacions