dissabte, 18 de juliol del 2009

El taller d'un altre invent


Tal i com ens va demanar en Xexu aquí, penjo el meu raconet. Volia endreçar-lo però ho he fet tal i com estava , per tant està desendreçadíssim potser fins i tot més que de costum. La finestra està baixada perquè entrà massa llum ino hi ha maneres de fer una foto decent. El que aquí no es veu són les lleixes amb llibre que hi ha a les dues parets lateral a banda i banda de l'escriptori i el petit sofa on la Bruna dorm mentre volto pels blocs.

9 comentaris:

  1. Desendreçat dius??? Si veiessis el meu...

    ResponElimina
  2. A mi no em sembla tan desendreçat, i a més, el trobo molt acollidor. Crec que tens una molt bona finestra a la catosfera!

    A mi em passa el mateix, m'han criticat que tinc poques coses damunt la taula, molt poc personal, però no es veuen les estanteries amb llibres que tinc a la dreta i darrera. A més, tinc pendent de penjar uns suros amb fotos que tinc de l'altre pis, però encara no he pogut, que no tinc màquina.

    ResponElimina
  3. Ah, i gràcies per animar-te a mostrar-nos la teva finestra!

    ResponElimina
  4. La teva desendreçamenta ja m'agradaria a mi tenir-la com endreçamenta, és com quan dius que portes el cotxe brut, que el meu ja no es veu de quin color és i encara no m'ho he plantejat de rentar-lo. Reconec una carpeta al damunt de la taula, que jo també en tinc.

    ResponElimina
  5. jejeje, ja veureu el meu zulo, ho vaig dient arreu, s'endurà la "palma"...bonic i acollidor el teu...

    ResponElimina
  6. El tens molt ben endreçat, diria jo... en comparació amb el meu! :)

    ResponElimina
  7. I tant que està endreçat!!! Vaja, a mi m'ho sembla...

    El meu racó és una mica semblant: davant hi ha la finestra i als costats les prestatgeries amb els llibres.

    Em sembla una molt bona idea mostrar el racó on som quan -d'alguna manera- ens trobem i ens llegim les unes a les altres...

    Petonet,

    SU

    ResponElimina
  8. Ala jo no el veig gens desendreçat! M'agrada l'espai que tens :)

    Osti i veig un puzzle penjat a la paret :) Natros hem vam des-fer un l'altre dia perquè com no podem fer forats al pis de lloguer no podem penjar-lo :(

    ResponElimina

Benvinguts a Un altre invent . Gràcies per les vostres aportacions