dimecres, 6 de gener del 2010

Aurora boreal. Asa Larsson


No sé quantes vegades he començat aquesta ressenya i l'he deixada a mig fer, i és que no en puc dir ni bé ni malament d'aquest llibre. Com sempre que llegeixes un autor nou trobes nous personatges, noves ambientacions i si el llibre està ben escrit, com és el cas, compleix amb el que es busca.

Aquí tindrem un assassinat, bàsic en llibres policíacs. El mort és un famós predicador, el principal sospitós és la germana de la víctima, la investigadora és una advocada amiga de la víctima i altres detalls que no ja no es poden explicar. Un bon còctel per fer una novel·la entretinguda, ja que l'autora sap portar el fil de la novel·la i anar fent els flash-backs de la protagonista i fer una historia prou consistent. D'altra banda la investigació és molt simple, no és un crim complicat i això fa que tampoc és difícil seguir la historia.

Però no sé, falta alguna cosa perquè no em va acabar d'enganxar. Si que és un llibre amb tots els ingredients, petitonet o sigui que es llegeix ràpid, però no m'ha convençut. Ja m'està bé haver-lo llegit , però no tinc intenció de seguir la saga d'aquesta autora amb el nou llibre que sortirà ara en breu.

7 comentaris:

  1. Casum! Aquest és el llibre que demà al matí regalaré a ma mare, a veure si no l'hauré encertat!

    ResponElimina
  2. Mira que el tinc apuntat a la llista dels possibles pretendents per aquest 2010... ais....

    Quan un llibre del que molta gent en diu meravelles no fa ni fred ni calor et queda una sensació estranya..

    ResponElimina
  3. Jo tampoc entenc per què se n'ha parlat tant. Perquè vaig trobar tota la trama i el desenllaç molt fluix. Coincideixo amb tu que té tots els ingredients per ser una bona novel.la negra però tot es va diluint fins quedar una història insípida i indiferent.

    ResponElimina
  4. Això, últimament em passa bastant. No acabo de trobar novel·les que m'engantxin com ho haurien de fer. Al final només llegeixo temes relacionats amb els meus estudis. A veure si tenim sort per la propera!

    P.S. Per cert, la teva comprovació de paraules és MESSI. Curiós...

    *Sànset*

    ResponElimina
  5. Xexu i Rits, tampoc cal que patiu, tal i com diu la Kweilan no et fa ni fred ni calor, no direu que malament! ni tampoc el recordareu com un gran llibre, serà un llibre entre tants, però que gracies al marketing s'haurà venut més del que li tocaria. I per cert, suposo que això de Messi es per que ja el tenim fins a la sopa

    ResponElimina
  6. Totalment d'acord...el vaig llegir l'any passat i té tots els ingredients, però no acaba de quallar....

    ResponElimina
  7. ja no em cridava l'atenció, o sigui que el deixarem còrrer.

    ResponElimina

Benvinguts a Un altre invent . Gràcies per les vostres aportacions