dissabte, 2 de gener del 2010

Bones intencions vint- deu

He acabat l'any repetint post sobre lectures i vull començar l'any repetint post sobre bons propòsits, però per tal de fer-ho primer cal que avaluem els resultats aconseguits l'any passat. Com sempre passa , els resultats són més aviat escassos ,però què hi farem. Aquí trobareu els propòsits de l'any 2009.

Els resultats han estat els següents:

Propòsit 1: El desglossarem en dues parts

  1. Anar al gimnàs a fer el·líptica com a mínim 3 cops per setmana
Podríem dir que ho he fet, tenint en compte que he anat al gimnàs 107 vegades aquest any. Ja ho sé , 3 cops per setmana per 52 setmanes són ( un segon que agafo la calculadora)... 156. Però cal tenir en compte que hi ha setmanes que és impossible anar-hi. Comptem que hi ha unes 10 setmanes l'any que no són completes o que són vacances ( 4 setmanes de vacances, 3 de Nadal, Setmana Santa, La puríssima constitució...), sempre hi ha alguna setmana que no acabes d'estar físicament bé( per comptar una mitjana posem-n'hi 3) i algunes que és laboralment impossible . En total hi ha unes 16 setmanes a l'any que no pots complir amb els tres cops per setmana. Així doncs 52-16= 36 i 36X3=108. Ho podem donar per complert ,oi?;))

  1. Menjar 7 peces de fruita cada setmana .
Aquí no cal que faci cap càlcul el resultat és pèssim!

Propòsit 2:Llegir 3 llibre al mes

12*3=36 i m'he quedat en 25, res de res...



Propòsit 3:Anar a buscar el pa amb bossa de roba.

En aquest cas no porto el càlcul exacte però crec que en quasi un 90% de les vegades . I ara encara ho faré més que la meva mama ens ha fet un bossa molt xula.




Resumint, un 50% del numero 1, un 75% del número 2 i un 90% del número 3. Podria estar millor però que hi farem. Encara no he pensat les bones intencions per aquest any, per tant quan ho sàpiga faig el post.

14 comentaris:

  1. Oh!! això és nou per a mi!! :-)

    A vegades encara em sento tan "novata"! ;-) Fer una llista de propòsits i repassar-los així, públicament. Fa encara més "compromís", oi? :-)

    Veig que vas fer uns propòsits molt bons: exercici, menjar saludable, ecologia i exercici mental :-DD

    Ara te'ls valoro jo, eh? :-)))

    Propòsit 1: El del gimnàs per mi està excel·lent, filla meva... pel que a mi respecta te'l dono com totalment acomplert!! ;-))
    Jo mai podria fer un propòsit com aquest perquè l'exercici físic mai ha estat el meu fort i ara, que tinc una petita limitació, encara menys... Tot i que estic segura que alguna cosa molt suau, com anar a fer acqua gym amb les iaies (que estan totes en millor forma física que jo) em podria ajudar molt. Però no ho faré pas, no :-)

    El de la fruita... ui!! aquí sí que t'haurem de renyar... va, et donem una segona oportunitat, eh? Aquest any aquest propòsit l'has de tornar a posar :-))


    Propòsit 2: Has llegit els mateixos llibres que jo... però tu treballes i jo no... Si jo disposés de les teves hores lliures n'hagués llegit quatre i mig... Per tant també et poso bona nota. Notable :-))


    Propòsit 3: Perfecte!! Jo, com el compro al Mercadona, doncs mai, mai vaig amb bossa de roba. De fet, no en tinc.
    Però vista aquesta bossa que t'ha fet la mare em venen ganes de fer-ne una... Què maca és!! :-)) Ja la pots felicitar de part meva!! (a la mare, no a la bossa)


    Deures: Millora en el tema de la fruita que en tot el demés vas genial!! :-))

    ResponElimina
  2. fruita, dos cops al dia, entre àpats. I la resta, com diu l'Assumpta, nota alta :)

    ResponElimina
  3. nota moooolt alta! ja te'n pots donar per satisfeta!!!

    m'ha encantat la manera de calcular les vegades d'anar al gimnàs!! quan he llegit 107 vegades m'he quedat de pedra. El secret així, està en la constància, oi?

    Esperem els bons propòsits per al 2010!!!!

    ResponElimina
  4. Quin control! Complir el del gimnàs o el de fer esport en general és sovint el més difícil (almenys per a mi) i l'has passat amb nota. Això ja és un gran èxit!

    ResponElimina
  5. Et dono un notable, com a mínim!

    Crec que exceptuant el consum de fruita (aquí et “renyo” una micona, perquè t’ho diu una que viu a la província de Lleida i la fruita és sagrada), la resta està molt i molt bé. M’ha fet molta gràcia com has fet el càlcul resultant dels dies de gimnàs. Fa anys que, per horaris incompatibles, no en puc fer, però intento caminar força. M’agrada moltíssim la bossa pel pa que t’ha fet la mare. En tinc unes quantes, però reconec que encara que duc cistell o carro (exceptuant la compra gran), mai m’enduc la bossa del pa.
    Petons.
    ;)

    ResponElimina
  6. molt bé mireia!! quants proposits! jo em sembla que no n'he complert cap dels de l'any anterior. però bueno, que`i farem

    ResponElimina
  7. Tot bé menys la fruita, no et penso deixar menjar més gelat ni puding quan dinem plegades! ep! no em contestis, que jo la menjo a la nit.
    Ets tan organitzada que fins i tot comptes coses que a mi ni em passa pel cap, per començar, no faig ni propòsits!
    M'encanta la bossa del pa que t'ha fet la mama.

    ResponElimina
  8. Jo ho veig força bé això, ja està bé fer-se propòsits una mica exigents, perquè així si ens hi esforcem una mica, aconseguirem un bon percentatge del que volíem, i això ja és més del que estàvem fent.

    ResponElimina
  9. Molts bons propòsits. Lo del gimnàs costa una mica però lo de la fruita no costa gens...Anima't!!I que els puguis complir tots!!!

    ResponElimina
  10. M'agrada això de la llista de propòsits! Jo quan era petita ho feia però sóc fatal en això de complir llistes i horaris!

    Em fa gràcia perquè als propòsits d'any nou sempre apareix això de l'exercici i el gimnàs, jeje.

    Enhorabona, crec que es pot dir que ho has aconseguit. Els meus propòsits no passen del paper!

    Utnoa

    ResponElimina
  11. no està gens malament, no et pots queixar.

    ResponElimina
  12. Assumpta: doncs sí , és una manera de comprometre’t i ni així els compleixo. No et preocupis que ja tinc la meva mare més que felicitada, li va quedar molt bé!
    Clidicefatal, fruita fatal!
    Rits : o calculava el gimnàs així tot rebuscat o no em sortien els tres cops per setmana ni per equivocació i tampoc era qüestió de desanimar-me jo sola ara que hi torno a anar. Encara estic pensat en els dels 2010, però el de la fruita l’hauré de fer de repetidor
    Albert: home, en volia anar-hi més dies... però no hi ha maneres
    Alba: posa’ls al blog, que així obliga més
    Joana: gelat i púding potser no em deixaràs menjar però avui m’has deixat menjar una coca banyada amb xocolata que no es quedava curta, eh? Vaig fent palets al calendari i així quan un mes veig que he anat poc al gimnàs miro d’anar-hi més, encara que sigui l’ultima setmana
    XeXu: cal si una mica exigents, però jo crec que la clau està en “mica” perquè si ho ets massa i veus que estàs molt lluny, ja no segueixes intentant-ho
    Kweilan: jo el tema fruita a l’estiu bé, però a l’hivern és que no me’n ve de gust cap.
    Utnoa: L’any passat vaig fer un propòsit de cada ( un pel cos, un per la ment i un pel món). No sé , em va fer gràcia.
    Jordi: home, aquest any miraré de fer-ho millor però bueno podria haver estat pitjor

    ResponElimina
  13. està bé això de les valoracions dels bons propòsits...

    ResponElimina
  14. els proposits estn bé per incomplir-los, tot i així esl has uasi acomplert, o sigui que congatulations i bon 2010

    ResponElimina

Benvinguts a Un altre invent . Gràcies per les vostres aportacions