dimecres, 27 de gener del 2010

El símbol perdut. Dan Brown


Ni més ni menys que el que s'esperava d'aquest llibre. És la mateixa formula repetida altre cop (i perquè canviar quan li funciona tant bé?). Aquesta vegada centrat en el tema de la maçoneria i les (males) arts ocultes. Acció trepidant, en un dia passa tota la historia, estudis avançadíssims (qui coneix la ciència noètica?), implicació de la CIA; és a dir, Dan Brown en estat pur. Però ja és el seu cinquè llibre i tot i no ser dels més dolents, ja no impacta com ho varen fer els dos primers, segurament per aquesta repetició de fórmula.
En definitiva, un bon llibre per l'estiu. Fins i tot per ara, si voleu un llibre que serveix per desconnectar i passar una estona entretinguda. Exactament en la línea del que us espereu del llibre.

11 comentaris:

  1. Hahaha, quina gràcia. No he llegit el llibre, però el darrer fragment és el que diria jo d'un llibre qualsevol de Dan Brown. A la feina hi ha alguna gent que el critiquen ferotgement per inversemblant i previsible. Jo els dic que de vegades ens cal desconnectar, llegir una cosa que passi bé entre llibres més densos i durs de llegir. Justament m'espera 'El gran engany' a la prestatgeria per quan acabi el llibre següent al que ara llegeixo. Intueixo que em caldrà una lectura fàcil, i allà està el bo d'en Dan per proporcionar-me-la.

    ResponElimina
  2. els primers llibres de dan brown que vaig llegir em van agradar molt com a lectura d'estiu (el codi da vinci i angels i dimonis. pero els altres que vaig llegir no em van agradar gens....
    pel que dius em sembla que a aquest li donare una oportunitat ... a l'estiu! :-)

    ResponElimina
  3. Jo tinc llibres per l'estiu però el dan brown no m'agrada. Per no agradar-me ni el codi ho va fer, i després del que dius aquest tampoc no el llegiré. Bona crítica!

    ResponElimina
  4. Jo vaig llegir els dos primers i després ja em vaig començar a cansar, francament. Am el tercer ja no vaig poder.

    Com deia aquel; poco gusta, mucho cansa y demasiado cabrea.

    *Sànset*

    ResponElimina
  5. D'aquest passo, ni a l'estiu. Tenc tantes lectures pendents que pel que dius amb un que n'hagi llegit ja em sé la fórmula, no?

    ResponElimina
  6. I jo que no n'he llegit ni un d'en Dan Brown... tampoc n'he llegit cap d'en Larsson... oi que sóc original? :-))

    ResponElimina
  7. doncs el reservarem per l'estiu, .... encara que necessito alguna cosa lleugera i entretingudeta per ara.... potser faig estiu en ple més de gener-febrer!

    reconec que El codi Da Vinci em va fascinar!

    ResponElimina
  8. Com diu en Martí és un llibre per passar l’estona. És distret, i passa bé, encara que quan en tregui un altre, segurament passaré

    ResponElimina
  9. Crec que has reflectit molt bé en Dan Brown dient que el seus llibres són llibres d'estiu.
    Vaig llegir El Codi... Ángeles i... i La conspiración (aquests dos últims en castellà) i mira, em van passar bé. Sense buscar-li res més (per ser escriptor best-seller em va agradar moltíssim més que en Larsson del qual només vaig llegir-ne el primer i ja en vaig tenir prou).
    Tinc prou llibres acumul·lats i crec que més interessants per llegir, però suposo qeu tard o d'hora (potser a l'estiu) caurà a les meves mans.
    Merci.
    :)

    ResponElimina
  10. Suposo que tot el que escriu Dan Brown va en la mateixa línia, però jo trobo que és una bona eina per desconnectar. M'apunto la teva ressenya per quan necessiti una obra plena d'acció i intriga!

    ResponElimina
  11. Pocs autors aconsegueixen una crítica tant unanime com aquest. Queda clar que els que llegim aquest autor, sabem que trobarem, i el llegirem com un llibre per passar l'estona, i a aquells que ja no li va entrar "El codi da vinci", tampoc llegiran aquest, abans llegirien el primer

    ResponElimina

Benvinguts a Un altre invent . Gràcies per les vostres aportacions