dilluns, 4 de gener del 2010

Les ales de l’esfinx. Andrea Camilleri

Tot i fer la ressenya la 2010 és un llibre de l'any passat, el vaig acabar fa més de 10 dies però no acabo de trobar el moment de posar-me a fer la ressenya entre tantes festes i tanta àpats. Les ales de l'esfinx és l'últim llibre d'Andrea Camilleri i el nostre estimat Montalbano.

En aquesta ocasió, el delicte és una assassinat. Una dona jove, despullada i sense cap documentació apareix amb un tret a la cara en un abocador de deixalles. L'única marca distintiva que té és una papallona esfinx tatuada en una espatlla. Amb aquestes poques dades , Salvo haurà de començar la seva investigació. Per si el cas no fos prou complicat, se li afegeix la desaparició d'un home a qui la seva dona creu segrestat i que ells sospiten que s'ha fugat temporalment amb una amant. Per acabar de complicar-ho tot, la Livia i ell passen per una greu crisis i en Montalbano es replanteja la seva manera de viure.

En resum, una novel·la entretinguda, divertida i fàcil de llegir com la resta que ja he comentat al blog. Tot i així si algú s'ha d'iniciar en aquests autor millor per començar per les primeres.

4 comentaris:

  1. Camilleri és ben passador i genial :) és nota que en sóc fan? :D tot i que si, en aquesta Montalbano ja està una mica "massa cansat" :)

    ResponElimina
  2. Hauré de començar per les primeres...
    Bon Any mireia!

    ResponElimina
  3. Jo no sóc molt fan però reconec que són molt entretingudes les seues novel.les.

    ResponElimina
  4. Clidice: sempre és una aposta segura
    Joana: ja ens diràs si t'ha agradat
    Kweilan: són una bona manera de passar l'estona

    ResponElimina

Benvinguts a Un altre invent . Gràcies per les vostres aportacions