diumenge, 6 de març del 2011

Sé el que estàs pensant. John Verdon





Ara que heu vist el vídeo promocional del llibre només em queda dir-vos que el llibre és entretingut. Entra dintre dels tòpics amb dolent molt dolent, que és capaç d'endevinar-te quin numero triaràs entre el 1 i el 1.000, que té algun compte pendent amb tu des de fa temps i que està disposat a acabar amb això d'una vegada.
L'única opció que ens queda és demanar ajuda a un antic amic, en David Gurney, inspector estrella de New York però ja retirat als seus 40 i tants anys. Però la persona que és capaç d'endevinar aquest número es converteix en assassí, amb uns muntatges que ningú es capaç de treure'n el més mínim entrellat, tots menys, òbviament, el nostre protagonista.
En definitiva, un llibre d'intriga per passar una bona estona, quan no us vulgueu complicar la vida i llegir un llibre entretingut, aquesta és una bona opció.

5 comentaris:

  1. Per les crítiques que n'he anat llegint per aquí, sembla ser que es deixa llegir, però li falta un punt per dir que és un gran llibre. Bé, li vaig regalar a ma mare per nadal, així que qualsevol dia d'aquests també el llegiré, i ja us diré el què.

    Paraula de verificació: ganes
    Doncs això, que tinc ganes de llegir-lo...

    ResponElimina
  2. He llegit un parell d'entrevistes a l'autor i sembla un escriptor molt ben parit, pel que deia. El llibre no m'acaba de fer el pes i no sé per què, però suposo que tard o d'hora el llegiré.

    ResponElimina
  3. A mi el llibre em va agradar, és entretingut i enganxa. És d'aquells llibres que et fan especular, qui, com, on, quan,per què...i amb un paisatge blanc i fred fantàstic.
    Fins aviat.

    ResponElimina
  4. quests promos que fan ara les editorials pel you tube són molt llamineres. Semblen trailers de pel·lícules... a més si dius que es pot llegir,segurament caurà

    ResponElimina
  5. No sé per què... (bé, sí que ho sé... suposo que pel vídeo hehe) però tinc la sensació que ha de fer por...

    Ostres... és que la veu d'aquest del vídeo... ufff

    En canvi, els comentaris que feu després (tot) em sembla com si no lliguessin amb el vídeo :-)

    ResponElimina

Benvinguts a Un altre invent . Gràcies per les vostres aportacions