dissabte, 11 de juny del 2011

Ipad 2



Fa dies que no escric al blog i pràcticament no deixo comentaris als vostres i avui, que per fi em decideixo , és per demanar ajuda. Fa dies- per no dir mesos - que dono voltes a l'idea de tenir un i-pad. D'aquí poc és el meu aniversari i tinc la possibilitat de demanar-ho com a regal. Sóc conscient que és una capritx i que no en tinc cap necessitat però la idea de tenir un "bitxo" d'aquests em sedueix. La meva demanda és la següent:

Algun friki, geek o el que sigui en té un i em pot respondre algunes preguntes   que em farien decidir?

I ara una pregunta més general:

Sóc l'única tonta que  aquestes coses l'hi criden l'atenció - tot i saber que no em fan falta- i que a la mínima oportunitat acaba caient en el consumisme total?

11 comentaris:

  1. No ets ni l'única ni tonta, evidentment aquest trasto és un caramelet en mans dels que estem mínimament interessats en la informàtica i en internet. Però tu mateixa saps que és un capritxet, mirar de convèncer-te per aquest cantó és inútil. Inútil com el trasto en sí, ja que si vols una bona màquina, res millor que un bon portàtil. Això és només una pijada, per lluir, i per ensenyar-lo al món.

    Ara, si el vols, res t'ho impedirà. Així que gasta't els 'quartos', bé que se'ls gastin en tu, i no se'n parli més.

    ResponElimina
  2. Això, m'ho demanes a mi, que em vaig comprar el miniportàtil perque era "monu"? El meu cunyat et diria que qualsevol altre tablet o com es diguin que no sigui apple. Home, unifica tot en el mateix sistema, canvia l'ordinador a un Mac, la blacberry canvia-la per un Iphone i compra't l'Ipad. No sé, el que sigui "monu". El consell amb més criteri, no?

    ResponElimina
  3. Jo no puc ajudar en aquests temes... ni hi entenc (no sé perquè serveix), ni tinc butxaca per massa despeses de cap tipus.

    Jo, només -i et prometo que no voldria ser impertinent en absolut, em pots creure- voldria fer una reflexió: Si saps que no ho necessites i que tu mateixa parles de "consumisme total" perquè no passes de comprar-ho? :-)

    ResponElimina
  4. No ets, ni molt menys, l'única tonta. A casa som força devots d'aquests enginyis (tot i que l'Ipad 2 no el tenim) però col·leccionem tecnologia.

    El proper a caure, per l'aniversari de la meva dona que fa temps que dona la vara, és l'Ebook.

    ResponElimina
  5. és una monada. Un amic el té i vaig jugar-hi una estona. Però com ja t'han dit per aquí, si no el necessites, cal?

    ResponElimina
  6. Noia, quin dilema! Ja ens informaràs del que acabis decidint, ok?

    SU

    ResponElimina
  7. Jo en tinc un (iPad 2) i haig de confessar que és un capritx molt seductor però que a la vegada és una meravella! Si necessites ajuda, potser et puc respondre els dubtes que tinguis.

    El meu mail: nuriajuanico@gmail.com

    ResponElimina
  8. Esperaaaaaaa no compris reeeeeeees :-D

    Val, val, sóc punyetera... però és que estava llegint la premsa digital i, de cop, m'he trobat aquesta notícia... calentona, recent sortida del forn... i m'he recordat de tu immediatament:

    El iPad 3 llegará a finales de este año y el Macbook Air se retrasa.
    Los primeros datos apuntan a que tendrá una resolución 5,6 veces superior al iPad 2

    Tecnología | 14/06/2011 - 18:33h

    Madrid (EP).- Apple no quiere perder su dominio en el sector de los tablets y prepara el lanzamiento de su iPad 3 para el último trimestre de este año. Los primeros datos apuntan a que tendrá una resolución 5,6 veces superior al iPad 2.

    Sobre el próximo Macbook Air, la compañía retrasará su lanzamiento hasta finales de este mes. El mercado de los tablets está registrando la llegada de un gran número de competidores que pretenden desbancar al iPad de Apple de su posición de líder.

    La compañía es consciente de ello y según el diario Taiwan's Economic Daily, la compañía no esperará al próximo año para presentar la siguiente generación de su tablet.

    Por el momento no se han dado a conocer los detalles del nuevo iPad,, pero el diario asiático asegura que saldrá este mismo año, en el cuarto trimestre. El único dato sobre el dispositivo es que su resolución será 5,6 veces superior a la que tiene el actual iPad 2, que vio la luz este mismo año.

    Un rumor que había cobrado fuerza era que Apple presentaría esta misma semana un nuevo modelo de su portátil Macbook Air. Sin embargo, todo apunta a que la compañía retrasará hasta finales de junio la salida del portátil.

    Según Taiwan's Economic Daily, el lanzamiento comenzará con una primera distribución de 380.000 unidades. El lanzamiento del nuevo Macbook Air no frenará la distribución de la versión actual y se espera que Apple distribuya 460.000 unidades este mismo mes
    .

    Veus? Si d'aquí quatre dies ja estarà antiquat, dona... de totes formes, vaig mirar què era i és com una barreja d'ordinador i mòbil... o sigui que no aporta res de nou, no? Vull dir que si tens ordinador i tens mòbil... per què es fa servir això?...

    ResponElimina
  9. Gràcies a tots per les vostres opinions i la informació.. segueixo dubtant i no sé que fer.

    XeXu: no em preocupa tant si és un capritxet sinó si l'utilitzaré. Per mi un capritxet que després amortitzo utilitzant-lo ja val la pena. El que em fa ràbia no és tant comprar una cosa cara, com comprar una cosa que no utilitzi. Per car i presindible que sigui si ho utilitzes... crec que val la pena

    Joana:sabia que diries això. Per c omprar i-phone esperaré que es mori la BB

    Assupmta: Una mica el mateix que l'hi deia en en XeXu tinc clar que és un capritxet però si l'aproito no em sabrà greu. fa 2 anys em va costar horrors a decidir-me de comprar una càmera reflex . No la necessitava però em feia il·lusió, ara estic convençusdissima de la desició que vaig prendre perquè tot i no ser necessària sí que en trec molt de suc.

    Pel que fa a la teva reflexió... aquestes alçades estic jo per enfadar-me :)). Ja tens raó però vols dir que això no ho fem tots? Aquesta vegada pregunto més perquè es tracta d'un "bitxo" car però tots ens comprem llibretes mones o boligrafs especials... quan podriem passar amb un de més senzillet.

    Per cert vaig preguntar lo del I-pad 3 i em van dir que encara n'hi havia per una mica. Clar que per els d'Apple una mica poden ser 6 mesos :)

    ôscar: amb i-pad també pots llegir e-books format e-pub. Ho dic per si decideixes canviar d'idea i explicar-me si val la pena o no. Vols dir que la teva dona l'i faria un lleig ?! Quin morro que tinc

    rits: ja pots veure que he anat contestant a dalt. De caldre, no cal. La pregunta més que aquesta és is l'utilitzaré o no.

    Su: és molt problable que acabi sent un post

    Màgia: mil gràcies per la teva ajuda. T'informo del que acabi fent.

    ResponElimina
  10. m'apunto a la llista de tontes que els hi fan il.lusio aquestes coses. Necessitar, necessitar, realment no necessitem res quasi res en aquesta vida.

    ResponElimina

Benvinguts a Un altre invent . Gràcies per les vostres aportacions