dilluns, 20 de juny del 2011

L’ombra del teu somriure. Mary Higgins Clark

Fa molts dies que el vaig acabar . Tampoc em preocupa amb excés la ressenya no hagués estat massa entusiasta. Es pot llegir, com tots els de l’autora . Té un problema però, t’explica el final. No m’agraden gaire els llibres on coneixes els finals a l’avançada. No m’explico bé. Hi ha llibres on et diuen el final i vas retrocedint en la història per entendre-ho: aquest sí que m’agraden. En canvi, els llibres on la sorpresa de la trama és desvetllada al principi i després es succeeixen els fets, sense noves sorpreses; no m’agraden massa. Aquest és un d’aquest llibres.

Olivia Morrow, de vuitanta-dos anys, està  a punt de morir i dubta si desvetllar o no el secret que s’ha mare l’hi va confessar. La seva cosina monja va tenir una criatura que va donar en adopció. L’Olivia ha trobat la seva neta i no sap si l’hi ha de confessar o no.  El seu cardiòleg i amic té raons per no voler que aquest secret surti a la llum. Olivia mort però abans té contacte amb Mònica, la seva parenta  i a partir d’aquí es desenvolupa tota la trama. Bastant previsible,sense sobresalts i poc interessant. Es pot llegir, però tampoc n’espereu molt.

6 comentaris:

  1. Doncs amb una ressenya tan poc entusiasta, potser millor no afegir-lo a la llista. M'ha sorprès veure que està en català, no sabia que traduïen aquesta autora a la nostra llengua.

    ResponElimina
  2. Si, certament, per la ressenya es nota que això de saber el final des del primer moment "t'ha xafat" l'obra :-)

    ResponElimina
  3. No és una autora que llegeixi, i amb el teu comentari, com diu en Xexu, no l'afegiré pas, ni m'el miraré si el veig pels prestatges en les llibreries

    ResponElimina
  4. Em sembla que aquest no el llegiré pas...

    ResponElimina
  5. Espero que el que estàs llegint ara t'agradi més. A mi em va agradar força!

    ResponElimina
  6. Xexu: fa molt temps que els tradueixen en català. La ressenya no anima molt a llegir-lo,ho sé
    Assumpta: bastant me l'ha aixafat...
    Joana: si els vols ja ho saps...
    Màgia: no n'he fet massa bona propaganda
    Rits: m'ha agradat moalt més miraré de fer-ne la ressenya la setmana vinent.

    ResponElimina

Benvinguts a Un altre invent . Gràcies per les vostres aportacions