dimarts, 16 d’agost del 2011

La vall de Boí. Dia 1

Primer de tot, gràcies a tots els que ens heu felicitat per l'aniversari i els que aneu passant per aquí tot i la nostra poca activitat blocaire . No contestaré els post anterior... tots heu anat mirant les fotos i esperant em decidís a escrire el /els post/post de vacances i avui tampoc no ho acabaré de fer.. però m'i vaig acostant. Gràcies pels comentaris!
 
Exactament el  post que teniu aquí a sota era el que donava inici a les nostres vacances. La idea era fer un post diari amb les idees fresques i les emocions a flor de pell. Què ha passat? El de sempre: escric el primer dia i s'acaba... No ho aconseguiré mai, em pensava que amb la tonteria de l'Ipad seria més fàcil però res de res... sóc una gandula. A més ,no teniem internet allà on estaven i els llocs on menjàvem tenien Wifi a l'interior però no arribava a fora -les parets aquestes de pedra tant mones que tenen - i amb la Bruna ens tocava menjar al carrer. 
Com que no he fet els deures si que faré alguns posts resum- com algunes ( rits i Joana) ja haureu endevinat per l'imatge de l'estany de Cavallers, hem estat a la Vall de Boí i ens ha anat genial. Ja us anirem explicant ( no massa tampoc, que sóc una pesada que comença i no acaba). No us asseguro quan estaran fets els post , però els faré. Fa uns minuts ja he enviat el Hoffman 8. Aquest any sí que hi haurà album. Miraré si trobo el moment per escriure'ls.





Aquest matí ens hem aixecat a la costa i anirem a dormir en ple Pirineu. Son quarts de vuit del vespre i ja som a la casa de turisme rural (casa durant els propers 5 dies) i hem fet la primera pressa de contacte amb l'entorn. És la primera vegada que ens enduen la Bruna de vacances i veure'm com funciona. Fer turisme amb un gos no és fàcil, ja que en aquest país no hi estem massa acostumats. La Bruna s'ha portat molt bé; no ha molestat al cotxe, s'ha ajegut tranquiŀla per dinar (a una terrassa a Tremp) i ja s'ha fet a la casa.
Per pujar hem decidit pujar travesant el Montsec i hi ha paissatges espectaculars. Sempre que em moc per Catalunya em sorprenc de com en un territori tant petit tenim paissatges tant diferents. No puc evitar de fer-ne el comentari. Ja hem fet una volta per Taüll, fet un cop d'ull a Santa Maria i Sant Climent. Després de passar pel punt d'informació ja tenim mig decidit que farem aquest dies.
Dilluns:romànic
Dimarts: Aigüestortes
Dimecres: més esglésies
Dijous: estanys de cavallers
Divendres: tornada a casona :(
Ara ens toca anar a sopar i buscar un local amb wifi per poder penjar el post.
PS.Fondue de formatges per sopar i conexió wifi de franc. A veure si hi ha sort i puc penjar el post.

6 comentaris:

  1. No és que siguis gandula, és que les vacances et porten a altres coses. A mi tb em passa, mai trobo el moment de posar-me a escriure i al vespre estic molguda!

    el primer dia sembla genial!!! i si, unes terres precioses!!! el pantà de cavallers sempre em meravella i fer-lo pel cantó és fantàstic (i fàcil)

    per cert, moooooltes felicitats!!!!

    ResponElimina
  2. Si ja sabia jo que l'iPad aquest no podia ser tan bo... per poder escriure fan falta algunes coses. Tenir el suport, tenir una connexió... però sobretot tenir-ne ganes! És clar, del que més tenies ganes era de gaudir de les vacances!

    ResponElimina
  3. Ai Mireia! Doncs mira que estàvem a propet, a la vall del cantó. Buf! Si vau pujar pel Montsec (que és brutal) es val una setmana per ell solet, vau fer el port de Perves, deu ni dó la carretera. Una vall molt xula, no em cansa mai. Doncs jo estic en una vall molt menys "pija" i si tinc connexió pel meu miniportàtil,que no tinc Ipad.

    ResponElimina
  4. Has pogut!! hehehe

    Ah!! i FELICITATS PER AHIR... que jo crec que sí, que les MIREIA també sou del 15 d'agost!! :-DD

    ResponElimina
  5. Vaig visitar La Vall de Boí l'any passat, i s'ha de reconèixer que els paratges són magnífics. Gaudiu de l'estiu!

    ResponElimina
  6. rits: sempre em passa , no hi ha maneres ;)
    XeXu:l'ipad ajuda però jo és que sóc una mandrosa
    Joana:nosaltres ja haviem marxat quan tu vas pujar. Vam fer el port de Perves, millor dit.. en Martí a fer el port de perves mentre jo gaudia del paissatge. La Vall de Boí és pija?
    Assumpta:és una cosa que no esbrinaré mai... l'acabo celebrant el dia 8 , el de les mare de deus perdudes o trobades o com sigui ( no ho sé mai). També hi ha gent que diu quel 12 de setembre, el dolç nom de Maria...
    Màgia: síq ue són bonics i a més s'hi està prou tranquil.

    ResponElimina

Benvinguts a Un altre invent . Gràcies per les vostres aportacions