dimecres, 30 de novembre de 2011

Demà comença!!!!

Demà comença el Calendari d'Advent d'enguany. Alguns de vosaltres ja haureu passat per aquí d'altres anys però per els que és el primer any que hi sou us explico com funciona. El blog del Calendari d'Advent és un blog que vaig crear al 2007 com un divertimento, una manera  entretinguda per anar fent via cap al Nadal. Aquest mateix blog es va tornar a obrir per Nadal del 2008 però amb més pena que glòria. No sabia massa bé què escriure sense repetir-me i no trobava res d'interessant per explicar. Al 2009 el calendari ja no es va obrir. Al 2010 les coses canviem molt, embolico a l'Assumpta com aquell qui no vol la cosa i el blog pren un altre caire : més participatiu, divertit ... amb més alegria, vaja! 

Totes aquestes peripècies per arribar on som ara: al Calendari d'advent 2011. Aquest any, després de consultar-ho amb l’Assumpta vaig escriure un post crida al blog a veure si trobàvem blocaires amables i amb ganes de col·laborar i mira per on, n’han sortit uns quants. Així doncs, aquest any som més colla, passem dels 10, i el calendari tindrà personalitats múltiples cadascuna amb la seva visió del Nadal. Espero que us ho passeu bé i que cada dia passeu per aquí a obrir la finestreta i menjar-vos la xocolatina. Si un dia no arribeu a temps, no us preocupeu podeu fer un cop d’ull a les finestres que ja tenim obertes anant a la pàgina del 2011. Només em queda dir-vos fins demà i 


7 comentaris:

 1. Ei ei ei, però un moment, un moment... ordre! L'Advent va començar diumenge passat! (o és que a cada país comença en dates diferents??)

  ResponElimina
 2. Ferram,
  és que ho fem com els calenaris d'advent de xoxolata, que comencen el di 1 i acaben el 25. A la nostra bola! ;)

  ResponElimina
 3. És cert... una mica ala nostra bola! però comencem.

  ResponElimina
 4. Enhorabona!
  He sentit a parlar del calendari a la ràdio.

  ResponElimina
 5. Núria, tinc curiositat a quina radio?

  ResponElimina
 6. Rac1, segur, el que no recordo és si era al mati o a la tarda, sé que estava planxant.
  Planxo a totes hores, grrrrrrr...
  Ningú més ho ha sentit????

  ResponElimina
 7. A la tarda, segur.
  Poca estona abans de deixar el missatge.

  ResponElimina

Benvinguts a Un altre invent . Gràcies per les vostres aportacions