diumenge, 4 de desembre del 2011

Les muses

Un  comentari a Llibres i punt   sobre Disney m'ha fet pensar en una de les meves pel·lícules preferides de nens. N m'agraden totes les pelis de Disney, si són massa ensucxrades o massa de plorar em cansen, però amb aquesta ric molt i no me'n canso mai. Ara buscant enllaos al you tube per els qu eno la coneixeu m'he encantat de mala manera.   Perquè una pl·lícula de canalla que no té res més fa que em quedi embadocada.

1. Les muses.

No em dieu que no és una perfecte número de musical amb el seu toc còmic... són genials

2.Se'n foten de tot i de tothom ( i possiblament es fan rics amb publicitat)


Els nens potser no ho entenen però nosaltres sí.
Versió en català aquí

3. El dolent és taaant bo.


No em dieu que no és bo. I la veu d'en Pep Anton Muñoz li queda genial

Apa, aquí us ho deixo

8 comentaris:

  1. Hi ha pelis molt divertides de la Disney, les que són de nenes no, però les altres, tenen el seu que. Jo em quedo pilladíssima amb el Libro de la Selva, la trobo genial.

    ResponElimina
  2. Mira, justament una que no he vist, i mira que m'agraden les pelis de Disney. Aquesta no em va atreure, i després de mirar els vídeos, tampoc no m'han fet riure massa. Cadascú té el seu humor, ja es veu...

    ResponElimina
  3. A mi si que m'agraden les pelis de Disney i les que son més clàssiques, encara més!
    Ai, la veritat és que no sabria quina triar!! Això si, hi ha una que no sé xq xò mai l'he vist: El Rey león. coses que passen. Poster alguna tarda.....

    ResponElimina
  4. hercules ens la van posar anant a menorca amb el vaixell, i ens va encantar, però de viatge de tornada va i la tornen a posar. ja es va fer pesadeta!! ;)

    ResponElimina
  5. Amb el meu nebot Àlex, podies veure la mateixa peli cada dia i a la mateixa època els feia de cangur a unes nenes que veien sempre la Pocahontas, tenia un domini de pelis infantils i de programes del súper 3 que era una passada!

    ResponElimina
  6. Realment, m'encanta aquesta peli, tot i que no és la meva ni de lluny! La pel·lícula de Disney que és la meva preferida des de sempre és La Sirenita (sí, ensucrada és poc, però era una nena un tant pàmfila). De més gran, he trobat senzillament genuïna la d'Aladdín, té una quantitat de innumerable de picades d'ullet cap als "pares", a més, Robin Williams fent de Geni és brutal.

    ResponElimina
  7. Joana: mira cadascç te les seves.
    XeXu: veig que no tenim el mateix, d'humor...
    rits: però és que totes son taaant ensucrades i taaant de plorar. El Rey Leon és de plorar

    alba: docnas jo l'he vist unes quantes vegades

    Mariona: Aladin és la meva segona preferida

    ResponElimina
  8. Gràcies per tot el que em dius. Encasra que anava treballant al blog, visitavs pot per moltes circumpstàncies, no per oblit de molts de vosaltres que sou meravellosos. Segueix la vida, de vegades, ens maltracta fortament... Anton.

    ResponElimina

Benvinguts a Un altre invent . Gràcies per les vostres aportacions