diumenge, 15 de gener del 2012

Ja sóc un Quisqui!


Fa un anyet( Mireia diu: jo diria que menys, molt menys) varem parlar amb la Mireia de que tothom (qui diu tothom, diu la gent amb qui treballem) té Smartphones, Iphones, Blackberries,..., la seva frase exacta o si més no com la recordo és que "ara tot quisqui va amb Iphones"( bé ,això sí que ho vaig dir).La meva resposta era que "jo no, només tinc un mòbil que serveix per trucar i rebre trucades i alguna coseta més, que és tot el que necessito" ( va en serio, va dir això).





 
Doncs he caigut, la Mireia ha canviat de BB a Iphone ( eoeoeoeee) i he aprofitat de canviar-me de companyia amb ella i he agafat un Smartphone. No un Iphone com ella ,que el farà servir moltíssim més que jo, sinó el Sony Ericsson Xperia Neo V ( és moono), del que teníem molt bones referències i ha sortit gratuït amb la tarifa més petita que hi havia.
Així que ja sóc un quisqui ( Felicitats!)

Enviado desde mi Sony Ericcson Xperia Neo V. Bé, de fet no, l'he fet des de l'ordinador que és més senzill, però si m'hagués matat a fer-lo des del mòbil seria el que diria.


Martí amb aportacions de la Mireia

11 comentaris:

  1. Com li agraden a la Mireia les joguines aquestes... no sé per què no em sorprèn gens que s'hagi passat a iPhone... aviat si no tens un iPhone no seràs ningú. I jo seré feliç de no ser ningú. De moment em conformo en ser un quisqui de baixa estofa, perquè tinc un smartphone primitiu, que evidentment em va sortir gratuït amb el canvi de companyia. Ara pensava canviar-me'l a una cosa més arreglada, però com que encara funciona...

    ResponElimina
  2. Ai, Martí! Així que ja ets un quisqui. Home és un telèfon xulo i si és gratis... Publicar coses des del telèfon és un rollo, per grans que siguin són petits i no és com l'ordinador. Així que la Mireia ja té l'Iphone!

    ResponElimina
  3. Benvinguta a la comunitat Quisqui Jo no duc un iphone duc un que en el seu dia va ser molt innovador i ara ha quedat molt endarrerit al costat dels seus successors. Al loro! Parlo de fa un any i mig que me'l vaig comprar!

    ResponElimina
  4. Martí, em creus si et dic que no he entès res de res d'aquest post? Bé, si que us heu canviat el mòbil per alguna cosa més moderna i ella en té una i tu una altre que és diferent, però tot el demés m'ha sonat a xinès... Estic desfasada? :-))

    ResponElimina
  5. XEXU, com has pogut tenir aquesta idea que a mi alguna cosa d'apple em pugui agradar? ;) No ho puc evitar,m'agraden aquestes " pijeries" i si amb el canvi de companyia no et surt per un ull de la cara... doncs val la pena. També és cert que després les utilitzo i en trc suc. Em sabria molt de greu fer una despesa i que després no en treies cap benefici.

    JOANA: síiii! Ara ja puc conectar l'Ipad a tot arreu !

    EL PORQUET: Feia quasi tres anys que tenia la mateixa BB i ara ja estava ales últimes i he optat per l'I-phone. El cas d'en Martí és ben dierent. Ell, fa tres anys no ho veia clar i ara ja ho veia diferent

    ASSUMPTA, sóc jo que t'he liat destrossant el post d'en Martí amb interrupcions. Però , resumit ho has entès la mar de bé; que em canviat de mòbil i que en Martí ja és un Quisqui. Potser és això del quisqui el que t'ha despitat. La conversa va anar més o menys així.

    Mireia :-ara tot quisqui té un telefon amb dades.
    Martí: jo no. Això vol dir que no sóc un quisqui?

    res, i ens va fer gràcia i ho hem anat repetint. I ara quan va canviar de telèfon l'hi vaig dir que ja era un quisui

    ResponElimina
  6. Fa vora un any que em vaig canviar de mòbil, I trobava que no calia internet. En un any, com ha canviat tot!! si no tens internet al mòbil, no tens watsup (o com es digui) i si no el tens, és com si estiguéssis fora de joc. Sempre vaig tard amb els canvis tecnològics!

    No havia vist aquest model, xò és xulo!

    ResponElimina
  7. Hehehe MIREIA, ara m'has fet gràcia! ;-))

    Sí, això ja ho havia entès!! :-DD

    Tu deies que tot Quisqui tenia "x"... i, com ara ell ja en té, ja és un Quisqui :-))) El que no entenc és què són aquests aparatets dels que parleu Smartphones, Iphones, Blackberries, Sony Ericsson Xperia Neo V :-DDD

    Un dia posaré la foto del mòbil d'en Josep Lluís i veureu... és un que tenia jo fa la tira d'anys, més o menys és AIXÍ. No té ni càmera de fotos ni coses d'aquestes. Ell només el fa per enviar-me algun sms (pocs) o trucar (encara menys). Targeta prepagament. 10 Eurus li duren mesos ;-))

    ResponElimina
  8. Jo tampoc sóc ningú i per descomptat no sóc encara una Quisqui! Però m'alegro que els que us agraden tant aquest4es coses pogueu gaudir-les així.

    Endavant Quisquis! :)

    ResponElimina
  9. Sempre m'han fet gràcia aquestes etiquetes, que si telèfons intel·ligents, que si i-trastets...

    Es veu que amb un telèfon no en tenim prou i necessitem que portin cervell, també. Per si el nostre s'espatlla qualsevoil dia d'aquests, em penso.

    P.S.: Jo també sóc un quisqui, amb la meva felicitat perquè un sistema operatiu lliure (Android) trobi, per fi, un ventall ampli d'usuaris.

    ResponElimina
  10. L'Assumpta, la Carme i un servidor fundarem un club, el club dels no-quisquis. Passo, no vull, enganxat permanentment a casa ja és prou lamentable, només em faltaria estar-ho també al metro, al bus, al super, al bar, dinant a un restaurant, ... ahrg!

    ResponElimina

Benvinguts a Un altre invent . Gràcies per les vostres aportacions