divendres, 10 d’agost del 2012

Holanda. Dia 5. Schoonhoven-Oudewater-Utrecht

Avui ha estat un dia dur, ha plogut bona part del dia i es fa cansat pedalar amb pluja. Cada vegada ho tenim més per ma i ens movem amb més rapidesa pel sistema d'indicacions de les rutes en bici holandeses. Tot i que en un primer moment sembla enrevessat , ho tenen molt ben organitzat. Molts carrils bici, altres de compartits, tots senyalitzats i sobretot ben condicionats. Perfectes per utilitzar com a turista però tambe per la vida diaria. 
Grua per bicis?

Avui hem estat a Oudewatter i tenim un certificat que demostra que no som un bruixot i una bruixa; ja podem anar tranquils per europa sense por que ens cremin. 

Serem bruixots?



PS. Oudewater  és un petit poble que era conegut per la seva capacitat de certificar per escrit que una persona no era bruixa. Surant l'època de la casa de bruixes moltes persones anaven fins al poble per aconseguir el seu certificat.

3 comentaris:

  1. Aaaaai, què divertit!! Això ho vaig veure una vegada en un Documental de "La 2" (no és broma hehehe nosaltres a vegades mirem documentals de La 2 i del Canal 33) i era molt divertit tot aquest procediment per demostrar si ets bruixa o no :-))

    ResponElimina
  2. En el seu moment no devia ser-ho molr, suposo ;) però nosaltres sí que hi vam trobar la gràcia

    ResponElimina
  3. Hahaha nooooooo clar!! Segur que quan havies de passar per aquí "de veritat" no feia massa gràcia, no...

    ResponElimina

Benvinguts a Un altre invent . Gràcies per les vostres aportacions