diumenge, 12 d’agost del 2012

Holanda. Dia 7. Amsterdam



Avui ha estat el nostre primer dia a Amsterdam i estem reventats. Aquest matí encara ens hem aixecat al vaixell i a quarts d'onze de la nit som a l'hotel barallant-nos amb el post. No en tinc gens de gens de ganes d'escriure'l. Avui comptavem no fer massa res i em acabat fent de tot: visita en barca als canals, visita a l'esglesia nova( que ja no s'utilitza com a esglesia) i a la vella ( davant per davant dels "aparadors" del barri vermell. Encara ens ha quedat temps per fer una visita al museu Van Gogh i comentar que a l'Assumpta l'hi agradaria.   També ens hem trobat amb la ciutat inundada pel rosa de la gay pride parade .


 Faré una mica de trampa i potser dema us expliquem quatre coses més que ara estic mooolt cansada.






PS. La trampa la faig quan ja som a casa. Aquesta inscripció se troba sobre la porta de la sacristia de l'esglesia vella per on havia de passar tothom que es volia casar. I d'aquí n'ha sortit la dita: " passar  per la porta vermella" que vol dir casar-se. Hi posa una cosa així com " Casament amb presses , pena per sempre". Simpàtics, no?

2 comentaris:

  1. Siiiiiii! Molt bé!! Així m'agrada, visitant en Vincent ;-))

    Jo hi vaig ser fa sis anys! :-))

    ResponElimina
  2. Ho vam veure en els primers posts.Els post s'han començat a penjar un parell de dies abans de tornar; per tant tot és una mica estrany..

    ResponElimina

Benvinguts a Un altre invent . Gràcies per les vostres aportacions