divendres, 23 de febrer del 2018

El misteri del bressol buit. Montse Sanjuan







Títol: El misteri del bressol buit

Autor:Montse Sanjuan
Editorial i any:  Pagès Editors, 2015
Enquadernació: rústica
Idioma: català
Pàgines: 275






Segon llibre llegit de la  Montse Sanjuan , o la Kweilan com la coneixem per aquí . Del primer no en vaig fer ressenya  i per tant aprofitaré per parlar  una mica dels dos.  Ambós llibres tenen la Sergent Anna Grimm com a protagonista.  És  una mossa d'esquadra  que treballa a la comissaria de  Lleida, amb un caràcter fred, poc donada a fer amics però amb un instint especial per la seva feina.  En els dos llibres es troba davant de casos d'assassinats poc habituals, mediàtics i que caldrà resoldre amb la major celeritat possible. En aquest segon llibre, l' Anna Grimm tindrà doble pressió doble: resoldre un doble assassinat i un segrest. Com sempre, la tossuderia, l'esforç i la persistència de l'Anna la porta a fer una bona feina, però serà suficient per trobar al nen petit segrestat?

Tant aquest llibre ,com amb la primera novel·la ,he passat una bona estona. M'ha agradat reconèixer llocs de Lleida, tot i que la conec molt poc. Les trames m'ha resultat interessants i la  veu de la protagonista ens permet seguir la trama policial però també els seus pensaments i emocions. En ambdues novel·les també i tenim un segon narrador, algú que ens explica coses que han passat anteriorment però que ens resulten essencials per mantenir-nos alerta.

Resumint, un parell de bons llibres entretinguts de llegir. Si hi ha un tercer, també el llegiré

2 comentaris:

  1. Són llibres que passen bé, ben trenats i amb una bona història darrere. Ja ho sabem de sobres que la Kweilan és una lectora insaciable, i això ajuda a l'hora d'escriure. Jo també llegiré el tercer, en cas que arribi.

    ResponElimina

Benvinguts a Un altre invent . Gràcies per les vostres aportacions