dissabte, 17 de novembre del 2007

La lladre de llibres. Markus Zusak


No sé que explicar d'aquest llibre; m'ha agradat! Les crítiques que havia anat llegint en van acabar de convèncer a comprar-lo i ha valgut la pena.

En plena alemanya nazi una nena petita fa els seus primers passos en la lectura, en una nova vida lluny de la seva familia i en l'art de robar ( llibres en aquest cas). És una història petita,molt humana ,que et toca la fibra... explicada per una narradaora si més no singular .No vull explicar res més; llegiu-lo!


13 comentaris:

  1. Si dius que està bé, potser m'el compri, l'havia vist, però no m'acabava de convencer, pensava no fos com el diari d'anna frank i mai no he pogut amb aquest llibre.

    ResponElimina
  2. ei, m'alegro que també t'hagi agradat! és un llibre molt diferent, oi?

    ResponElimina
  3. Van recomanar-lo molt aferrissadament a l'illa dels lectors i tu ets la tercera persona que m'explica que li agradat. Estic per plantejar-m'ho, i mira que no acostumo a fer massa cas a les recomanacions!

    ResponElimina
  4. Joana i rock'n'roll: Val la pena. Això sí, és un llibre una mica diferent. A mi també em va costar decidir-me però s'ho val
    Anna: merci per acabar-me de decidir a comprar-lo, la teva recomanació va fer que m'hi llences perquè no el veia massa clar. Sort que a la bibliofera et porten pel bon cami! ;)

    ResponElimina
  5. Aquest llibre el veig recomanat per tot arreu! El que em passa és que el tema nazis i camps de concentració, etc ja cansa quan n'has llegit uns quants.

    ResponElimina
  6. Jesus maria; no té res a veure amb els llibres habituals. Ara diré una cosa que no volia dir: la narradora és la mort i tot i així m'ha caigut bé. No desvetllo res, a la segona pàgina ja s'explica. El tractament és poc habitual. Crec que és un llibre que val la pena de veritat!

    ResponElimina
  7. Genial, senzillament genial. És un dels darrers llibres que més m'ha frapat.

    T'enganxa des de les primeres pàgines a la darrera...

    Senzillament, feia molt de temps que no se'm feia un nus a la gola llegint un llibre, i que un parell de llàgrimes em rodolaven galtes avall...

    Felicitats a l'autor de l'obra, i gràcies a la persona que me'l va regalar.

    ResponElimina
  8. Hola!
    Diuen que mai és tard per coomençar a llegir... En els meus 30 anys sempre m'havia fet por començar una novel·la amb tantes pàgines, i la veritat és que aquesta me l'he acabat amb dos dies i amb llàgrimes als ulls... Senzillament, m'ha encantat...

    ResponElimina
  9. Un llibre genial i únic. No et deixarà indiferent. Un narrador sorprenent, uns personatges que emocionen i una història preciosa. No ets el mateix quan l´has llegit. Absolutament recomanable.

    ResponElimina
  10. Anònim i David: teniu raó és un gran llibre que tracta un tema dur des d'una perspectiva diferent. I benvinguts al blog!

    ResponElimina
  11. Em feia una mica de mandra començar-lo a llegir, tant de nazi començava a cansar, però quan vaig començar no vaig poder parar. La narradora, boníssima. Molt ben escrit. Una historia brutal.
    Quin llibre!!

    ResponElimina
  12. Ona: Benvinguda al blog!
    tens tota la raó, és un llibre que enganxa i que ha a gent segueix llegint, tot i que no està de moda

    ResponElimina
  13. Poca cosa més puc dir. M'ha agradat, m'ha emocionat i el recomano a aquell qui no l'hagi llegit. Reconec que feia molt temps que un llibre no em colpia com aquest potser perque feia temps que no m'estimava uns personatjes com en aquest llibre.

    ResponElimina

Benvinguts a Un altre invent . Gràcies per les vostres aportacions