- Es barreja l'ametlla, el moniato, el sucre i els rovells.... és una mica embrutidor però la mar de divertit!
- Es fan les boles de panalleti es recobreix amb pinyons o ametlla i cap el forn ( a 180 i fins que estiguin dauradets)
- Un vegada fora del forn es pinten amb rovell d'ou perquè quedin brillants
- Es posen en plates i es fan les fotos de rigor
- Es preparen per repartir entre la familia i amics
- Només cal esperar els moltes gràcies, que bons...
Us poso un reportatge amb tots els passos ( que en Martí a més de fer panellets es va currar les fotos)
I finalment has d'anar en compte que la Bruna no et vigili massa:
ja en podies haver fet uns quants més per mi....
ResponEliminaJo no n'he fet pas aquest any de panellets, ni tan sols n'he comprat ni he menjat. El temps que vosaltres dos heu invertit és el que no he usat jo, així la mitjana no s'altera. Molt currades les fotos.
ResponEliminaA una altra cosa, és estranya la meva desidia aquest any, perque en les tradicions si del que es tracte és de menjar acostumo a no perdre-m'en cap
ResponEliminacris i Joana: a veure si l'any vinent us animeu!
ResponEliminajo n'havia fet sempre, però ja fa dos anys que per circumstàncies de la vida no faig panellets... a veure si l'any que ve hi torno, tot i que no ho sé.
ResponEliminaAnna: A veure si l'any vienet t'animés... és molt senzill i divertit. I a més, si els regales tothom et diu que són la maaaaar de bons !
ResponEliminaHola!! Vinc de l'any 2009 a veure els teus fantàstics panellets ;-)
ResponEliminaLa meva sogra en feia altres anys, però ara ja es cansa massa per fer-ne, però també li posava moniato i estaven molt bons :-)
Els de la Trini van quedar maquíssims i en Mac també ha demostrat ser un gran cuiner jeje
Sou tots uns manetes! ;-)