dilluns, 5 de novembre del 2007

Que el llegir no us faci perdre l’escriure


Un frase feta per tots coneguda, però... i quan és el escriure que us fa perdre el llegir. Des que m’he enganxat ( perquè la paraula és enganxat, amb majúscules i subratllada) a això del blogs, no hi ha maneres de llegir. Siguem realistes, el temps lliure de la gent no és il·limitat i o bé l’aprofitem d’una manera o d’una altra. Jo porto una temporadeta que només faig que saltar de blog en blog, llegir per aquí, deixar un comentari per allà... i això fa que cada vegada llegeixi menys ( si més no en paper). Fa quasi dos setmanes que vaig començar La lladre de llibres, i tot i que està molt bé, no avanço perquè el poc temps lliure que tinc el dedico a penjar post, a retocar el blog i a mirar aquells blogs que m'agraden. Hauré de començar alguna teràpia de desintoxicació : Bon dia, sóc la Mireia i sóc addicta al teclat.. no diuen alguna cosa així a les pel·lícules. Us deixo que vaig a aprofitar els 10 minuts que en quedem per fer el cafè i llegir una miqueta! A veure si recondueixo el blog al que intentava ser inicialment un espai per comentar llibres

9 comentaris:

  1. Jo per no caure en aquesta temptació tinc dos blocs. En un comento llibres, un per setmana, amb regularitat de metge. Amb l'altre m'explaio sempre que puc.

    ResponElimina
  2. Jordi: Doncs no és una mala idea, seria una forma d'obligar-me ! L'únic problema és que faig corre tres blogs a l'hora( com a administradora). Dos són espais d'intercanvi de grups ( una amb la familia i altres amb ex-companyes de facultat) i noporten tanta feina. Si n'hi afegeixo un quart , potser acabaré amb personalitat multiple, tot i així n'hi ha per plntejar-s'ho!

    ResponElimina
  3. Hola Mireia... ja perdonaràs la intromissió, saltant de bloc en bloc he arribat al teu: tinc debilitat per la Mafalda i vaig llegir fa poc La Lladre de Llibres... No sé què dir-te d'això de personalitats múltiples, però, espero que l'escriure no et faci perdre el llegir!
    Salutacions
    =:)

    ResponElimina
  4. Hola sóc la Joana i sóc addicta a gairebé tot el que em proposen. Jo el meu temps per llegir és al final del dia, abans d'anar a dormir, ja sé que potser és un clàssic. No llegeixo tot el que tinc als prestatges, doncs compro més ràpid que no pas llegeixo i sempre en tinc de pendents, però la meva dosi de lectura diària sigui l'hora que sigui no falta. Però Mireia, cada cop tenim més addiccions, el blog, els tres comptes de correu sense comptar el de la feina i tot allò que ja feies abans

    ResponElimina
  5. digue'm ariadna: Perdonada i benvinguda. Com has vist és un bloc molt nou i sóc poc entesa en el tema, qualsevol col•laboració s’agraeix i fa il•lusió. Jo he entrat al teu blog alguna que altre vegada però em costa una mica a animar-me a fer comentaris... M’encanten les imatges que acompanyen als post. La de La lladre de llibres és xulíssima! Bé, doncs a veure si ens anem llegint.

    Puig...: ja ens coneixem! Ens costa poc enganxar-nos a les noves tecnologies!

    ResponElimina
  6. doncs jo ni t'explico, en tinc 5, de blogs! tot i que dos són secrets... pero sí, noia, tens tota la raó, això dels blogs és una addicció! ara, que la lectura també ho és!

    ResponElimina
  7. Anna: ja veig que no sóc l'única que té blocs secrets , però jo amb 1 passo

    ResponElimina
  8. Vaig a provar el que m'has dit, no se si és això, http://jopuig1.spaces.live.com/

    ResponElimina

Benvinguts a Un altre invent . Gràcies per les vostres aportacions