diumenge, 27 de gener del 2008

Todo bajo el cielo. Matilde Asensi

I si amb uns llibres es busca fer coses diferents, aquest no és el cas. L'autora ha trobat la seva formula de l'èxit i la repeteix un cop i un altre. Però com que aquest llibre si que es ben bé un llibre per passar l'estona, es igual que sigui com els anteriors però en lloc de passar a Europa o Amèrica Central, ara passa a la Xina de fa uns quants anys, passes una estona entretinguda, sense més. Recomanable pels que vulguin un llibre d'aventuretes, sense cap complicació i que passi bé, l'equivalent perfecte al "cinema comercial" traslladat al mon dels llibres.



8 comentaris:

  1. Justament, és el llibre que acabo de llegir, i estic força d'acord amb tu. El llibre està bé, però si no fos com els altres de l'autora, o si fos el seu primer, li donaríem molt més valor del que li donem.

    Per cert, benvingut als blogs, a veure si entre la Mireia i tu manteniu això ben viu.

    ResponElimina
  2. Jo també opino el mateix. La Xina i l'època són un context una mica diferents però aquí es queda tota la originalitat de la noevel·la. Tot ia ixí, si no n'esperes gran cosa es pot llegir

    ResponElimina
  3. No he llegit res d'aquesta autora, justament perque em sembla que serà un altre Dan Brown o la Julia Navarro i em fa mandra enganxar-me a un altre del mateix estil

    ResponElimina
  4. Jo tampoc he llegit res d'ella per por a que sigui massa pla.
    Petons

    ResponElimina
  5. M'han encantat els vostres últims comentaris. Senzills i sincers. M'ha encantat la descripcio Asensi, jo la vaig deixar de llegir ja que em vaig llegir dos de seus de seguits i, com bé dius, té un estil molt planer i repetitiu. Això sí, té el mèrit que fa tots els llibres sense moure's de casa i documentant-se per internet i si cerques si això o allò és com ella ho descriu ho és perquè ha anat a consultar la mateixa font. ;)

    ResponElimina
  6. Asensi es pot equiparar a la Julia Navarro perfectament, fan una funció, i si aquesta serveix perquè la gent agafi un llibre benviguda sigui. Ara bé, també m'agradaria que la gent es plantegés el repte d'apujar el llistó i anar una mica més enllà.

    ResponElimina
  7. primer de tot, benvingut Martí!

    I en segon lloc, el comentari. A mi m'agradava molt l'Asensi, havia llegit L'últim Cató i Iacobus i m'havien encantat, però vaig deixar de llegir-la per sempre després de El Origen Perdido, on va demostrar comulgar amb les idees creacionistes i en va fer apologia.

    ResponElimina
  8. Uf!. Sembla que hi ha bastanta unanimitat en la nostra opinió com a escriptora. La pregunta es: ¿quants de nosaltres comprarem el llibre que acaba de treure?

    ResponElimina

Benvinguts a Un altre invent . Gràcies per les vostres aportacions