divendres, 7 de març del 2008

Difusió

Avui m'havia proposat fer la ressenya de l'últim d'en Potter, però pot esperar. Total ,fa una setmana que està acabat i no crec que s'enfadi si s'ha d'esperar uns dies més. El canvi és per una bona causa, i en Harry estaria orgullós de mi. Aquesta causa, la raó última per la que no puc fer la ressenya és que he decidit fer difusió d'un nou blog.

Dieu-n'hi difusió , propaganda, que quan algú a qui insisteixes perquè faci un blog et fa cas i hauries de fer alguna cosa per enviar-li lectors. Res...el que sigui ,però vull que coneixeu el blog de la Joana. Us preguntareu perquè és una bona causa i no només una qüestió purament egoista. Creieu que és egoista redireccionar-vos cap uns textos on passareu una bona estona i riureu una mica? Penseu que és egoista enviar-vos a un blog on es penjaran fotos la mar de mones ?( Joana ara et toca penjar diapositives, ja t'he tornat a liar). Doncs res, teniu un tast dels textos i cap a veure la Joana.

"Sempre hi ha algú pel qui se li fan llargues les vacances, tants dies amb la família cansa i s'acaben els temes de conversa, per començar a discutir si el nen, ha o no, de menjar un gelat o una bossa de patates fregides, perquè no dinarà!. Per no parlar de les discussions sobre la panxa que està criant el mascle de la parella de tan beure cervesa al xiringuito de la platja i no fotre ni brot. A la qual no mancarà la rèplica del mascle sobre que a la seva femella se li està posant un cul com una plaça de toros d'estar tot el dia apalancada a la gandula prenent el sol, i que no sap si és la seva dona o un llangardaix!."

Per cert, el blog es diu Ara va de debò i la foto del lateral és de la Joana. El blog està cap aquí

2 comentaris:

Benvinguts a Un altre invent . Gràcies per les vostres aportacions