divendres, 12 de setembre del 2008

Caprabo amb Eroski

No sé si al Sr. Caprabo ara està amb el Sr.Eroski o no, i la veritat m'hauria d'interessar ben poc . Per des que aquest dos tenen aquesta mena d'idil·li que les coses no xuten. No sé exactament com afecte això al Sr Eroski però al Sr. Caprabo ja no és el senyor d'abans . Cada vegada és menys detallista, ja no té de tot i molt ; sinó que ara no tinc tomàquet d'aquesta marca, ara haurà d'escollir una altra marca de magdalenes , que d'aquestes no en tinc. Ui, la pasta que tant t'agradava...no ja no la tindre més: però mira liquido les existències amb un tres per dos. I la cura personal! No cal ni que en parlem: lleixes mig buides o buides del tot,cues infernals a la caixa, palets pel mig, caixes sense posar a les lleixes i per terra just davant d'allà on haurien de ser, però només que mig metre més avall. No féssim l'esforç de col·locar-ho!

Resumint que cada vegada el Sr Caprabo s'assembla més al Sr. Mercadona però a preu d'or. Potser ens haurem de començar a replantejar un canvi perquè pagar el low-cost a preu de Bussines no és una bona idea,i menys amb els temps que corren.

6 comentaris:

  1. A mi el senyor Eroski no m'ha caigut mai bé, i si que em queia bé el senyor Caprabo, però el seu nivell de vida era massa exigent per mi. Del senyor Mercadona no en tinc cap queixa, és més, aniria a visitar-lo de grat si no visqués tan lluny de casa, però pel comportament que descrius, diria que el senyor Caprabo cada cop s'assembla més al senyor Plus, o al senyor Dia, i això fa que hagi caigut molt avall.

    ResponElimina
  2. Jo ja no vaig al Caprabo, no em donen la facilitat d'aparcar, en el on t'ho deixem et foten una clatellada per portar-ho ia sobre això, ja no tenen el que els feia que hi anessis. Tot deixat i sense ordre, sense les marques que vols. Si compres una ampolla d'aquelles que et costen uns diners vols que estigui en ordre. Per això, ja fa un temps que vaig al súper del Corte Inglés, ja ho sé és car, però sempre tenen de tot i les caixeres et posen la compra dins les bosses. El senyor Caprabo ha fet un mal negoci deixant-se enredar pel senyor Eroski.

    ResponElimina
  3. fa molts dies que caprabo va deixar de ser el que havia estat. Bàsicament des que van intentar l'expansió a Espanya

    ResponElimina
  4. el caprabo de Granolelrs també ha deixat de ser el que era...coses de la globalització.

    ResponElimina
  5. A mi m'havia agradat Capabro, però com diu Jordi Casanovas fa anys que va començar a perdre molt. Ara amb Eroski potser s'ha recuperat una miqueta, però els productes han variat

    Per cert, m'ha sorprès que en alguns súpers on he anat últimament alguns productes (oli, xocolata, llauna de bonítol...) estan protegits amb detectors o tancats sota clau! Tan malament estem?

    ResponElimina
  6. Amb l'Eroski encara ha caigut més. Ja fa temps que tenien segons que amb clau o amb aquells precintes de seguretat, segons quines ampolles de cava, cada cop que passaves per caixa era com si anessis a comprar roba. Les anxoves les tenen a tot arreu tancades i segons quines conserves, també, caben a una butxaca i el preu és astronòmic per contra. De l'altre dia que vaig legir el teu post, vaig veure que ara el senyor Eroski també té telefonia mòbil, si és que ja es barreja tot! on anirem a parar!!!

    ResponElimina

Benvinguts a Un altre invent . Gràcies per les vostres aportacions