dijous, 18 de setembre del 2008

El Racó del llibre

El Racó del llibre és el nom del programa de radio que ma mare fa des de l'abril passat a Radio Dos 84, la radio local d' Hostalric. Però ara a més, és el nom del blog on cada setmana, des d'avui mateix anirà penjant tots els continguts del programa. Com us podeu imaginar es tracta d'un programa de llibres,ja veieu d'on em ve la dèria a mi, per això de la lectura. Aquest any i després de la insistència d'algun dels seus familiars ( vés a saber qui?) s'ha decidit. És que ja se sap, les mames que cada vegada són més actives i que se les convida a un programa de radio i acaben fent-ne un ! Doncs com a bona filla, i amb una mare novata en la radio i els blogs em toca fer la recomanació. Per què sí, perquè ma mare és valenta i es lia en coses amb les que jo ni somiaria i perquè el programa val la pena! Està dividit en diferents seccions i cada setmana ens apropa a un autor, hi ha ressenyes de llibres, recomanacions, notícies del món literari i la llista dels més venuts. Al final del programa fa una lectura d'un text. Aquest text pot ser extret d'un llibre o d'una aportació d'un oient ( a partir d'aquest any, també potser d'un blogger...).


Així doncs, us recomano que hi passeu a fer un cop d'ull i que si teniu alguna ressenya d'un llibre o algun text de creació pròpia, poesia, conte... que vulgueu que es llegeixi només cal que l'envieu un mail a elracodelllibre@yahoo.es . Qualsevol aportació serà benvinguda!!!




8 comentaris:

  1. Realment, els testos s'assemblen a les olles. Com ja t'he dit algunes vegades, la fal·lera de llegir també em ve de ma mare (mon pare també llegeix, però la malalta és ella), i crec que és una cosa que els hem d'agrair a les mames tant tu com jo. Visca les mames lectores!

    ResponElimina
  2. Igualeta que la meva! A la meva mare si que sempre ha llegit, ara ja no perque no s'entera, ja no és capaç de seguir ni segons quines pelis! Però pel que toca a ser activa i tenir inquietuds, això ni parlar-ne.
    Ja el vaig veure ahir, quan erem a la feina, però nena, es posa l'enllaç per entrar, vale?. Ben gran i gros en el text, com fem el xafarder sinò?

    ResponElimina
  3. Xexu, si que acostuma a passar que ens assemblem als pares, i sinó aquí?. i tens raó:

    VISCA LES MAMES LECTORES!

    Jordi,. merci

    Joana: Ja hi és el link, és el títol del blog Posa't el firefox que sinó no em veus la pàgina bé i et perdrs coses. Ja saps que sóc molt pesadeta amb el tema. A més la Nir m'ha dit que també hi ha el google chrome i l'estic provant.

    L'espolsada:ma mare es va animar l'any passat amb el programa i jo portava tota la temporada dient-li que fés un bloc i al final m'ha fet cas. A veure ara només cal que li fem visites per animar-la a seguir

    ResponElimina
  4. ostres, quin blog més maco que li ha quedat!

    ResponElimina
  5. Felicitats, mare i filla!

    Molt xulo el blog i la iniciativa!!!

    SU, meitat

    ResponElimina
  6. Anna: la veritat és que portem tot l'estiu amb el tema... ara només falta que la gent el visiti

    Su:gràcies

    ResponElimina

Benvinguts a Un altre invent . Gràcies per les vostres aportacions