diumenge, 5 d’abril del 2009

Tinc una nova joguina: la BlackBerry Storm

Com molts de vosaltres recordareu, bàsicament perquè durant un mes no vaig parlar de res més, per Nadal Internet es va morir al intentar canviar de companyia. Orange ens va fer una p....... i ens vam quedar sense Internet un mes. No cal entrar en detalls ,que ja us vaig avorrir prou en el seu moment. Com que sóc així de rancuniosa, vam decidir que no volíem tractes amb Orange i això incloïa els mòbils que feia anys i panys que els teníem amb ells , des que era Amena. Aquesta setmana passada vam canviar de companyia i ara sóc de Vodafone. Això té una cosa bona i és que he canviat de terminal de telèfon i com que la Palm estava en hores baixes ( només s'engegava fent reset) ,ara tinc una nova joguina.


La tinc des de dijous i encara no sé massa bé com va. Ja sincronitzo amb l'Outlook ,això va ser fàcil però els senyors de Vodafone s'havien oblidat de gestionar la meva alta de dades i encara no tinc @, tot i que des de divendres puc accedir a Internet ( dijous no podia). Tinc problemes amb el correu i com dèiem quan erem petits i no anava la tele: "no és nostru ,és d'ells". Però ara ja no tinc tant clar si és "nostru" o no. Si algú té un bitxo d'aquests i sap com configurar el correu, agrairia ajuda. I sinó, hi dedicaré mitja setmana santa però ho aconseguiré!!!


PS: ja tinc mms i @.


12 comentaris:

  1. Caram, com ens els gastem! Alguna cosa així m'hauria de comprar jo, per poder estar sempre connectat!

    ResponElimina
  2. Caram!!! Jo ja saps que no puc ajudar-te, sóc un zero a l'esquerra en coses d'informàtica.

    ResponElimina
  3. Em va passr el mateix amb Orange. Quina colla d'inutils!!!. Al final vaig retornar a Telefonica, a les Illes no tenim moltes més opcions. Això que tens m'agrada molt, hauré de pensar-me si fer el canvi com tu.De moment, no en sé res de res. Ho sento.

    ResponElimina
  4. tinc la sensació d'anar sempre corrents darreres les noves tecnologies. A mi m'agrada més passejar.

    ResponElimina
  5. No en tinc ni idea de com funcionen. Tot i això, amb els gadgets nous sempre hi ha alguna cosa que no acaba d'anar ben bé com figura a les instruccions :

    ResponElimina
  6. Xexu: ja ho pots ben dir, perquè no surti tant cara he fet un pla d'aquest demolidors. Estaré pagant unes factures de mòbil bestials durant 18 mesos. però i que mona que sé?!
    Mireia: és que jo sóc una xafardera i cosa nova que hi ha...
    Tonina: ja tinc el tema solucionat, resulta que encara no estava actiu el servei ( 4dies...) . La veritat és que jo vinc de la Palm i això no es tant diferent
    Jesus: no cal córrer però si se'm presenta l'oportunitat...
    Ma-Poc: ja està solucionat. Les coses noves necessiten una mica de temps fins que els hi agafem el "truquillo"

    ResponElimina
  7. I com estàs de cofoia amb la teva bb? Ara al messenger i tot parles amb la bb! Doncs mira que jo ho faré amb el meu portàtil portàtil! Ja et diré que m'he comprat, encara que a tu no et farà cap gràcia. Si és que això de comprar-se les coses perquè són mones! em sembla que és només cosa nostra!

    ResponElimina
  8. no te n'estàs de res eh! i a sobre fent dentetes...

    ResponElimina
  9. Però la BB no és la nova forma d'esclavatge que han inventat els jefes per tenir-nos lligats 24 hores a les feines????
    Espero que Vodafone us doni un bon servei, però em sembla que sortiràs guanyant quan finalment la comissària de la UE marqui les tarifes que ens han de cobrar! Amb sort reduiràs les factures bestials!

    ResponElimina
  10. hi pots llegir els textos o la lletra és massa petita?

    ResponElimina
  11. Joana:Ja sé que t'has comprat i ara només falta que miris el tema punts amb la BB i a veure si cau, la Yvonne i jo seguirem pressionant.
    Jordi: faig dentetes sóc una mala persona, ja ho sé!

    Àlex:NO, res de control. aquesta és meva i només meva; mi tesoooro....,). El mòbil de la feina és d'allà més normal i quan arriben el cap de setmana:desapareix.Que t'escoltin amb el tema tarifes perquè m'hi deixaré el soi

    Aristocrataiobrer: Es pot ampliar molt i es llegeix molt bé, La veritat és que ara que ja l'he provada una mica m'agrada.

    ResponElimina
  12. Estic buscant catalans que tinguen lo teu mòbil. Per això he fet un article al bloc.

    Conneixes més gent que en tingue? Jo a un Tarragoní.

    ResponElimina

Benvinguts a Un altre invent . Gràcies per les vostres aportacions