diumenge, 11 d’octubre del 2009

ous ferrats


Llegint els vostres comentaris sóc conscient que no em vaig explicar bé i que la foto la vaig fer pitjor.   Vaig posar la paella, perquè volia posar un foto i era de les primeres que em van sortir a la càmera, com que ho fotografio tot!
Doncs no és que sigui un ou de plàstic , que sí que ho és, sinó que és l'escumadora de la mida de la paella ( anava tot de conjunt) que a més et serveix de mostra per sabr com t'hauria de quedar! Poso noves fotos i espero que s'entengui millor. Si a algú li fa il·lusió de tenir una mini paella ( fa encara no 15 cm ) groga cantona amb l'exemple de com ha de quedar un ou ferrat ,ho podeu trobar a la cadena Casa de coses per la llar.



I ara em comprometo a fer un post de veritat un dia d'aquests.

5 comentaris:

  1. Ho trobo molt divertit. L'únic perill és que, amb la gana que m'està venint, m'agafen ganes de fotre-li queixalada a l'escumadora!

    ResponElimina
  2. Desprès de donar-li algunes voltes ho vaig pensar, però l'escumadora no té forats. Veritat?
    Un petonàs

    ResponElimina
  3. Però si es veia perfectament, no? Jo ho vaig trobar un estri molt original.

    ResponElimina
  4. Jajajaja ai, ai em moro de riure!!

    Jo dic igual que en XeXu... No pateixis per la teva foto que s'entenia perfectament el que era tot i que, com diu Rosa, no té forats, oi? :-)

    És moníssima!! Amb una així t'ha de sortir bé per força! ;-)

    (Jo també faig fotos de tot... Varem tenir un curtcircuit a casa i... bé, d'això en sortirà un post jeje)

    ResponElimina
  5. Ai Mireia! Aquest ritme que portem no pot ser bó, més que ritme, és estat crispat!!! i llavors fa que facis entrades en les que després et penses que no t'expliques prou bé, quan si que ho fas.

    ResponElimina

Benvinguts a Un altre invent . Gràcies per les vostres aportacions