diumenge, 6 de desembre del 2009

Tardor

M'he resistit tant com he pogut a fer aquest post perquè jo volia tardor i no l'he sabut trobar. Aquestes últimes setmanes hem jugat a cuit i amagar i m'ha guanyat. Aquest any, amb càmera de fotos nova, tenia ganes de fotografiar la tardor, de caçar-la i emportar-me-la al fons de pantalla; però no m'ha esta possible. Fa dies que persegueixo postes de sol impossibles tenyides de mil roses i blaus. Fa setmanes que busco els ocres, daurats i vermells de les fulles que tenyeixen les muntanyes d'una calidesa especial. Vaig buscant al caminar les fulles que fan crec-crec a cada pas i les olors de terra humida . Aquest any no hi ha hagut maneres la tardor només sortia a fer-me pam i pipa quan anava en cotxe a treballar.

OHHHHH! Ara m'he picat!
Els primers comentaris que vaig veure em van fer reflexionar en què sí que potser buscava una tardor tant utòpica que no hi hauria maneres de trobar.Teniu raó Assumpta i Xexu. Altres em van donar esperances; merci Ferran i kweilan. Però els últims comentaris ( Ehhh, Joana i Yvonne) m'han fet picar i aquest matí quan he anat a treure la Bruna a quarts de 8 he fet quatre fotos . No és tant fàcil fer fotos amb la Bruna saltant i picant-te el braç o estirant la cadena ,si va lligada. Joana, jo no puc dedicar 25 minuts a colocar unes petxines per fer la foto ;))!
Apa us en deixo unes quantes ( que n'he fet moltes) i si us seguiu queixant us faré la sessió completa i no sobreviureu!  

14 comentaris:

  1. Doncs jo si que l'he vista en molts racons, però a ciutat ja se sap, potser no som tan exigents.

    ResponElimina
  2. Hauràs d'esperar, potser l'hivern (si arrib) vingui amb colors que valgui la pena fotografiar...

    ResponElimina
  3. Oh!!

    Pero pensa que encara no s'ha acabat! :-) Fins el 21 de desembre encara serem a la tardor. Potser demà pots començar a trobar aquestes coses que busques :-)

    Ara bé, jo penso una mica com diu en XeXu jejeje... jo veig quatre fulles de dos colors diferents en un bassal d'aigua al sot d'un arbre i li faig una foto de tardor... i és que els que vivim a ciutat ja sabem que ens hem de conformar amb tardors petites...

    Però si jo fos tu, no deixaria pas la càmera... encara trobaràs coses maques, ja veuràs com sí!! :-)

    ResponElimina
  4. Com ja t'han dit encara no s'ha acabat...

    ResponElimina
  5. A tots. Que la Mireia no és de ciutat.
    Mireia, anem a pams. No fotem que no has trobat fotos de tardor, si ho he fet jo. Quan treus a passejar la Bruna, que millor al matí, i amb el mar, no com jo que els veig desde la finestra amb totes les cases, el de l'altre dia al matí a Bell-lloc, ja ho diu la dita, a quien madruga Dios le ayuda, que poca broma per ser cap de setmana m'havia llevat mooooolt d'hora, dissabte a les cinc i diumenge a les sis, més d'hora que per anar a treballar. La tardor la vas a buscar, o millor dit, els colors de la tarodr els vas a buscar, d'aquell dia a Blanes en pots trobar, segur. La llum no és la mateixa que al mes d'agost. I no et renyo més i no ploris més tampoc tu! Segur que en Martí em dona la raó.

    ResponElimina
  6. Jajaja doncs això dèiem, que els de ciutat no som tan exigents :-))

    ResponElimina
  7. I'm sorry Mireia però dono la rao a la Joana, com no has trobat moments per fotografiar la tardor??però si durant la "golden hour" com diu la Joana ja no son hores de treballar i a més a més treus la Bruna també al matí (la segona golden hour q es va oblidar de dir-nos el profe)res res excuses q el sofà es molt temptador, digue-m'ho a mi!!!

    ResponElimina
  8. Ho veus!!!Aquestes últimes fotos penjades ens donen la rao a la Joana i a mi Mireia!xulíssimes!!!has buscat la golden hour matinera i l'has trobat, i ben trobada!!!

    ResponElimina
  9. YVOOOOOONE! peròno són de tardor, les de platja les podia haver fet en qualsevol altra època de l'any!

    ResponElimina
  10. Considere-m'ho com a tardor pq les seguents de la platja es veuen els arbres amb les fulles marronoses...va no et piquis!!!

    ResponElimina
  11. Molt maques!!! i tant que sí!! ;-)

    Les del mar són precioses! i, a més, les de les branques, els arbres... això és tardor cent per cent!! :-))

    ResponElimina
  12. Mireia, el post respon al teu convit!

    I per cert, he anat avall, avall, que darrerament estic mandrosa, i saps? coincidim plenamwnt amb el Mankell, jo me l'espero amb candeletes, el toc humà em fascina, sembla que coneixes en Wallander, oi?

    ResponElimina
  13. Veus com l'has trobat, només calia que et piquessim una miqueta. Ep que jo faig moolts kilòmetres per trobar alguna cosa inmteressant. I no ho facis amb desgana, que llavors no surt.
    Si que són fotos de tardor, aquesta llum no la trobes en un altre moment.

    ResponElimina

Benvinguts a Un altre invent . Gràcies per les vostres aportacions