diumenge, 25 de març del 2012

Verificació

Odio la verificació de paraules. No sóc la única, ho sé. Hi ha hagut algun que altre post i comentari en aquest sentit. Des que hi ha la nova verificació fins hi tot he deixat de pujar algun comentari per no haver-la de repetir. Porto dies queixant-me cada vegada que la veig. No puc evitar de dedicar algun comentari als estimats blocaires que la teniu posada, de bon rotllo, sempre de bon rotllo.  El divendres en Martí va voler deixar un comentari al post de La dama de blanc i em diu:

- Tu tant que et queixes però també tens la verificació posada als comentaris.





Upps! I jo despotricant de la verificació i  dels seus amos. Així doncs, acabo de matar a la verificació de paraules!

18 comentaris:

  1. Molt ben fet! Aquest post he estat a punt de fer-lo uns quants cops, és horrible posar la maleïda parauleta. Jo estic ben segur de no tenir-la habilitada. És una opció de cadascú, és cert. Però per la resta és una tortura. Jo no rebo spam sense tenir-ne, la veritat.

    ResponElimina
  2. La (o les) paraules de verificació són una tocada de pebrots. Es miri per on es miri. Potser són necessàries però estic amb tu quan dius que les odies.

    ResponElimina
  3. Jo també les he tret!

    No les puc suportar.

    Les vaig posar fa temps, quan eren de l'altre manera més senzilles perquè rebia molts comentaris spam. Però ara, fa uns dies que no les tinc i no he rebut res de dolent... a veure si dura...

    ResponElimina
  4. Jo també les odiava i les tenia. Fins que me'n vaig adonar i també vaig treure les meves.
    És que s'han passat posant-ne dues... no les acabes d'encertar mai i has de repetir-ho un parell o tres de vegades.

    ResponElimina
  5. Doncs jo les tinc ben a consciència hehehe...

    D'alguna manera he de treure la "part dolenta" de mi mateixa hehehehehehe

    Per cert, que jo les veig perfectament. Les de la foto posa:

    icestons loymene

    el dia que posin:

    pghtre4gfr5v f56gvgenrntyu6vpz

    llavors em pensaré si ho trec :-DD

    ResponElimina
  6. Si, l'Assumpta és de la resistència de les maleïdes paraules de verificació. I abans m'he descuidat una altra cosa que volia dir, que hagués inclòs en el post si l'hagués fet jo. Sabeu que no puc suportar jo tampoc? I ara em podeu matar, perquè la majoria dels que esteu per aquí ho teniu. El feedjit o qualsevol eina que serveixi per espiar. Ens queixem que el google ens controla, però som els primers a posar els nassos allà on no ens demanen. Perdoneu, però és la meva opinió. No m'agrada que em controlin.

    ResponElimina
  7. Hehehe el FEEDJIT ara que ens hem tret el ".es" va fatal :-))

    A veure si ho sé explicar... es veu que això que em fet, veritablement, és tan sols estètica pura i, en realitat, els nostres blogs segueixen essent ".es"... quan algú entra al nostre blog, ho fa a un ".es" i, d'aquest ".es" es reenvia al ".com"... i el FEEDJIT ara el que registra és que totes les entrades arriben del nostre propi blog...

    O sigui, a casa meva tothom arriba a "blogdeassumpta.blogspot.com/" des de "blogdeassumpta.blogspot.com.es"... Un desastre!! :-DD

    ResponElimina
  8. Vull un domini ".cat"... EL VULL!!!!!

    ResponElimina
  9. Mmm... que no vagi bé no vol dir que ja no sigui un trasto malintencionat, no va bé ara, però el poseu per alguna cosa, i no sé per què.

    ResponElimina
  10. Jo el poso especialment per espiar-te a tu!! :-DDDDD

    ResponElimina
  11. No, va, bromes a part :-) Jo mai vaig pensar en posar-lo com a una cosa malintencionada, t'ho dic de veritat, XEXU... a mi em feia gràcia com a comptador de visites i ja està. De fet, no dóna massa informació, de veritat. Senzillament, em fa gràcia, quan faig un post nou, mirar si entra gent i ja està... absolutament innocent :-)

    La qual cosa no vol dir que alguna vegada no m'hagi servit per detectar algú que volia fer la punyeta... llavors ja ho he anat a mirar expressament... però el que és més xivato és l'Stat Counter... però passo mesos i mesos que ni el miro, perquè has d'entrar especialment, no és tan fàcil com el Feedjit, que el tens a la vista de tothom. La darrera vegada que el vaig voler mirar (l'Stat Counter) se m'havia oblidat la contrasenya i no sabia ni com entrar.

    A mi el que no m'agrada és la cosa aquella de "Seguidors"... i els que s'ho posen discretament encara, però quan entres a aquells blogs que el primer "Bon dia" és un panell ple de seguidors que ocupa de dreta a esquerra de la pantalla, just sota la capçalera, sembla que vulguin presumir, demostrar alguna cosa :-)

    ResponElimina
  12. No m'agrada gaire, però tampoc és que sigui molt greu. De vegades, fins i tot em fa gràcia segons quina pseudoparaula et demani...

    ResponElimina
  13. Jo estic d'acord amb en JOAN, és empipador perquè ho han complicat una mica, però... què ens fa perdre? quatre segons?
    Estem tan estressats que anem escrivint els comentaris mentre un ull se'ns en va a on posa "Publica el comentari" i, si no podem clicar immediatament, els nervis s'apoderen de nosaltres...

    Mirar d'entendre i posar les paraules pot ser una bona cosa per exercitar la paciència :-)))

    ResponElimina
  14. No fa gaire, ho vaig pensar, que fa temps m'havies fet treure la verificació de paraules i que ara tu la tenies posada i a més són dues! A mi em sembla que en el meu no surten. Assumpta, tens raó amb això dels seguidors, els que ho tenen just sota el títol i en tenen 800, és per presumir, com els amics del feisbuc.

    ResponElimina
  15. A més l'OpenId amb wordpress i verificació de paraules en segons quins blocs no es porten gens bé, i haig d'acabar utilitzant el perfil de google, quina vergonya....

    ResponElimina
  16. i fer un poema amb les paraules de control?
    potser és el codi secret d'un món paral·lel i sie ens esforcem a desxifrar-lo potser ens trobem davnst una història d'amor, o de guerra o de vida....

    ResponElimina
  17. XeXu: Jo tampoc rebo massa spam i el martiri que suposo la verificació nova versió no val la pena. El feedjit , quines manies. A mi o em fa especial gràcia. No és per controlar a ningú en concret és només perquè fa gràcia saber que hi ha gent que ve de forma assídua de no sé quin poble dels Estats Units i so mentre no hi eres ha entrat algú a veure’t. No són eines per espiar, és curiositat . A més no són fiables; jo surto com a Europe darrerament, molt específic.
    MBosch: no crec que siguin tant necessàries, tal i com dèiem abans sinó es rep massa spam, no cal.
    Carme: Com tu Carme, el procés ha estat exactament el mateix.
    Myself: Veig que no sóc l’ única que les ha de repetir.
    Assumpta: Desempallegat de la part fosca d’una altra manera... La destructora de Blogs seria una bona opció. Pots fer un post cada dia amb paraules inventades perquè copiem. Pel que fa al tema del .es . Jo mantinc encara el logo del blog.cat perquè no em convenç la solució provisional, segueixo pesant que hauríem de fer alguna cosa. Pel que fa als seguidors, el tinc posat també ( punyetes, ho tinc posat tot) però tampoc faig massa cas. Hi ha gent que comenta de forma assídua que no apareix com a seguidora perquè no ha clicat i gent que ha clicat i que només ha deixat un comentari o cap . No és de fiar. Voleu dir, que la gent que ho posa a la capçalera és per presumir?
    Joan: gràcia en fa algunes. Potser és que jo sóc un desastre teclejant i normalment ho he de repetir i al final cansa
    Joana: No me n’havia adonat, com que a mi no me la demana. Vols dir que és per presumir el tema dels seguidors? Per saber si un blog el segueix molta gent o no el que miro són els comentaris, no els seguidors.
    Pons007: veus , una raó de més perquè no els hi posem
    Viu i llegeix: No hi havia pensat... vist així 

    ResponElimina
  18. I tant que la gent que s'ho posa a la capçalera és per presumir... una fantasmada total :-DD

    Jo no sóc seguidora de CAP blog... (d'aquesta manera de les fotos), tots els blogs que segueixo són els que tinc al Blogroll, i els sóc molt fidel :-))

    ResponElimina

Benvinguts a Un altre invent . Gràcies per les vostres aportacions