dimarts, 24 de març del 2009

El palau de la mitjanit. Carlos Ruiz Zafón

El palau de mitjanit és la segona novel·la juvenil de Carlos Ruiz Zafón. En aquest cas, com l'anterior El príncep de la Boira, els protagonistes són adolescents que s'han d'enfrontar a misteris sobrenaturals. En aquest cas l'acció transcorre a la Calcuta dels anys 30 on Ben, un nen orfe anirà descobrint el seu passat a mesura que aquest el persegueix en forma de fantasma. Els seus amics més íntims i la seva germana bessona, recentment retrobada, hauran de fer front a un estrany personatge que els vol assassinar. Com totes les novel·les de Zafón està envoltada d'una aura de misteri i d'intriga que es fa present en tot el llibre. A diferència de les seves obres per adults, aquí el factor sobrenatural té un paper molt important i és l'eix central de tota la història.

La veritat és que és un llibre que es llegeix amb un parell de tardes, ràpid entretingut i gens rebuscat. No és una obra de la literatura mundial, però es deixa llegir i enganxa força. Un llibre entretingut, per passar l'estona.

6 comentaris:

  1. Jo em penso que me l'estalviaré...no m'acaba de fer el pes...

    ResponElimina
  2. Jo sóc de les persones que pensa que Ruiz Zafón és millor escriptor de literatura juvenil que per adults. I això no ho dic com a res dolent, eh? Que la literatura juvenil té molt de mèrit per mí.

    Els he llegit tots, tots, els d'ell. En la meva opinió, el millor, Marina :-))

    ResponElimina
  3. No sóc massa fan d'aquest escriptor. Pel que dieu al públic juvenil el pot enganxar.

    ResponElimina
  4. és que li he agafat mitja mania a aquest home...

    ResponElimina
  5. Jo mania, mani , com en Jordi no, però ja saps que com que sóc poc amiga els best-sellers ja el tinc "mig creuat2 a aquest bon home.

    ResponElimina
  6. zel: tampoc et perdràs res de l'altre dijous
    Assumpta: Marina, el tinc pendent.
    Kweilan: Sí,crec que no són uns mals llibres pel public juvenil.
    Jordi Casanovas:si només és mitja...;)
    Mireia: serà per llibres... si no ve de gust , millor no llegir-lo

    ResponElimina

Benvinguts a Un altre invent . Gràcies per les vostres aportacions