dimarts, 24 de setembre del 2013

Inferno. Dan Brown



Anem a ser objectius. Aquest senyor té una fórmula  que li funciona, on combina que haurem de salvar el món, sempre amb un ritme frenètic, perseguits i a contrarellotge, ara ja sempre amb en Robert Langdon de personatge, acompanyat d’alguna noia que és la más mejor del mundo mundial, en unes ambientacions espectaculars que ens descriu amb tot luxe de detalls.
Això és aquest llibre, si és el que es busca, ho té.
Però sigui perquè ja es el sisè llibre de l’autor amb la mateixa estructura, i diria que aquest llibre encara s’exageren més aquestes característiques, fa que no pugui recomanar-lo. El trobo desmesuradament fora de mida en els personatges, escapades, tot massa peliculero i sobreactuat.
Essent subjectius: Per mi, el seu lloc és a l’inferno.

4 comentaris:

  1. Caram tu, te'l carregues! Ja sabem què es pot esperar de Dan Brown, per anestesiar el cap va bé. Però si ja exagera les seves pròpies característiques, no sé on anirem a parar. Fet expressament de cara a la pel·lícula que segur que faran, oi?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Per mí, fins i tot com a guió per pelicula es exigerat

      Elimina
  2. Ets la primera que sento parlar del llibre, i en tenia ganes. Mai he estat una gran apassionada de Dan Brown. "El codi da vinci" em va agradar xò "Àngels i dimonis" ja se'm va fer una mica més del mateix. Amb el que expliques, em sembla que no me l'apunto pas, de moment.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si a partir del segon llibre ja no vares poder seguir, trobaràs moltes altres millors opcions.

      Elimina

Benvinguts a Un altre invent . Gràcies per les vostres aportacions