dissabte, 12 de setembre del 2009

Castell de Montsoriu

Avui una mica inesperadament , hem decidit anar al Castell de Montsoriu. Una passejada d'un parell d'horetes ens ha anat bé per obrir gana per dinar. El castell està en obres i en aquest moment no es pot visitar de forma lliure; tot i que alguns dies fan visites guiades. Amb el Montseny de fons i la plana de la Selva als peus hem passat un dissabte al matí la mar d'entretingut, caminant una mica, sense trobar pràcticament gent i fent fotos ( només faltaria).
Si algú té interès en visitar-lo es troba a la carretera entre Arbúcies i Breda. Per pujar-hi no cal res d'especial perquè la carretera arriba fins a mitja muntanya  després hi ha pista forestal , si algú li ve de gust també pot pujar pel camí de cabres. És una petita pujada d'uns tres quarts d'hora tranquil·lament i les vistes valen la pena. Si voleu més informació al trobareu a la web de l'Associació d'Amics del Castell de Montsoriu.
Si mai us decidiu i us agraden els castells i les viles emmurallades tampoc no us podeu deixar perdre una visita a Hostalric , que només el teniu a 10 kilòmetres de Montsoriu  és un poble molt bonic. D'acord que jo no sóc imparcial i que quan un neix  a un lloc , li té un apreci especial però la veritat és que val la pena. A més, si teniu la sort que us toca el meu germà de guia us explicarà mooooltes coses interessants. Si voleu més informació aquí.

5 comentaris:

  1. Hi ha tants i tants llocs a Catalunya que encara no conec. No sabia que Hostalric fos un poble especialment bonic; la llista de "pendents" acabarà per no cabre'm a la taula! :)

    ResponElimina
  2. Baia, baia, quina sorpresa! Veig que heu tingut ganes de caminar? La Bruna també hi ha anat?

    ResponElimina
  3. Ostres, el castell de Montsoriu! La de cops que hi he pujat. Em sabia les llegendes i tot! Que ara no recordo. Però era xulo! L'últim cop que hi vaig anar ja estava en obres i ara dius que de forma autònoma no s'hi pot anar, quina llàstima! Era potser un dels únics que es podia entrar així, tot sol sense ningú que et venés una entrada. Va, faré comentari d'Hostalric, no hi estat mai, al castell, però desde la carretera es veu xulo, a veure quan hi vaig.

    ResponElimina
  4. Ferran: sí que hi ha molts llocs xulos. fem llista dependents anb tot: llibres,llocs..

    Mama: sí que ha vingut la Bru i l'hem cansat força.

    Joana: El recinte del castell està tancat per obres. Fa anys que s´hi fan obres, però últim cop que hi vam estar deu fer uns 5 anys s´hi podia entrar. Ara només el pots veure per fora.
    Hostalric ja ho saps, quan vulguis. Només cal convèncer el meu germà perquè ens faci de guia i la Y. segur que també s'hi apuntaria.

    ResponElimina
  5. Una excursió ben bonica i és que aquest temps convida a caminar i visitar llocs del nostre país.

    ResponElimina

Benvinguts a Un altre invent . Gràcies per les vostres aportacions